Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing Rally Team na Auto Show aj so Štofim Rosinom

Wednesday, 31. 10. 2018 - 10:02, Public relations   

KL Racing Rally Team na Auto Show aj so Štofim Rosinom

Slovenský KL Racing Rally Team prichádza po roku opäť n Auto Show. A prichádza opäť v hviezdnej zostave na čele so Štefanom Rosinom.

 

Tibor Szabosi;c30i0501-10.jpg

Výborná zábava, jedinečné trate, ale aj špičková rally technika. To všetko čaká na Slovakia Ringu štvoricu jazdcov KL Racing Rally Teamu. Fanúšikovia rally športu sa zase môžu tešiť na hviezdnu zostavu na čele so Štefanom Rosinom, Tomášom Kukučkom, Paľom Cireňom a Tomasyom Wróblewskim.

Martin Paľov;ik8a9936-2.jpg

„Samozrejme sme aj v tomto roku chceli potešiť našich fanúšikov prítomnosťou Štofiho Rosinu, ktorý sa v našich farbách predstaví opäť. V prípade KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 to nebude ako v minulosti so Škodou Fabia WRC, ako tomu bolo v minulosti, ale teraz si vyskúša najnovšiu techniku v podobe Škody Fabia R5. Samozrejme zostavu doplnia aj naši „kmeňoví" jazdci Tomáš Kukučka s Fordom Fiesta R5, Paľo Cireň s Renaultom Clio R3 Maxi a Tomasz Wróblewski s vozidlom Peugeot 208 R2. Treba povedať, že Auto Show patrí medzi naše obľúbené podujatia, keďže po namáhavej majstrovskej sezóne tu už nejde o žiadne body, ale skôr o zábavu. Navyše tu vždy privítame množstvo našich obchodných partnerov, niektorých povozia naši chalani v piatok aj v súťažných vozidlách a takto im aspoň trochu priblížia tú pravú rally atmosféru priamo z kokpitu súťažného špeciálu. Sme v KL Racing Rally Teame radi, že takéto voľné podujatie funguje už deväť rokov aj na Slovensku," povedal zdroj z KL Racing Rally Teamu.

Tibor Szabosi;v3i9555.jpg

Nielen na Štofiho, Kukove, Cirove, či Tomaszove výkony, ale aj na výkony viac ako sedemdesiatky jazdcov z viacerých európskych krajín sa môžu prísť fanúšikovia rally športu pozrieť v priebehu nadchádzajúcej soboty (3.11.2018) na Slovakia Ring, kde odštartuje už deviaty ročník populárnej KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018. Štart rýchlostných skúšok, z ktorých dve budú absolvovať súťažné posádky na čas a jednu ako exhibičnú, je stanovený na 9:00, 11:00 a 13:00 hodinu.

kl-racing-partneri-2018-nove.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri