Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing po treťom mieste na Liptove smeruje na Rallye Košice

Monday, 05. 09. 2016 - 21:17, Public relations   

KL Racing po treťom mieste na Liptove smeruje na Rallye Košice

Tomáš Kukučka s Petrom Vejačkom dojazdili spoločne so Škodou Fabia R5 v rámci 7. Minirally Liptov na treťom mieste absolútneho poradia. V rámci nadchádzajúceho víkendu sa k nim pridajú ďalšie dve posádky KL Racingu a vyrazia spolu zdolať 42. Rallye Košice.

Na štart 42.Rallye Košice 2016 sa postaví viac ako sto súťažných posádok, pričom medzi nimi bude figurovať aj trojica posádok KL Racing Rally Teamu.

Tibor Szabosi;c30i3387-1.jpg

Spomedzi spomínanej trojice sa ako prvá na štart poslednej súťaže zaradenej do tohtoročného slovenského rally šampionátu postaví už spomínaná dvojica, čiže Tomáš Kukučka - Peter Vejačka spoločne so Škodou Fabia R5.

Štartové číslo 20 bude v Košiciach zdobiť vozidlo Subaru Impreza WRC, v ktorého útrobách sa bude skrývať česko-slovenská posádka v zložení Jaromír Tomaštík - Róbert Baran.

Tibor Szabosi;c30i1590-2.jpg

Ako posledný z trojice jazdcov KL Racing Rally Teamu, so štartovým číslom 71 sa predstaví Pavol Cireň spoločne s Hondou Civic TypeR, pričom meno jeho spolujazdca sa dozvieme až pri administratívnom preberaní.

„Rallye Košice je poslednou súťažou slovenského rally šampionátu. Je to dvojdňová súťaž a práve preto sa tu bude rozhodovať o množstve bodov, ktoré jednotlivé posádky môžu získať. Verím, že našim trom posádkam sa bude na tejto súťaži dariť. Všetku smolu sme si už hádam vybrali na Rally Lubeník," skonštatoval Marek Lokaj, manažér KL Racing Rally Teamu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri