Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing na Eger Rallye - štvrté a druhé miesto v triede

Tuesday, 05. 04. 2016 - 16:20, Public relations   

KL Racing na Eger Rallye - štvrté a druhé miesto v triede

Slovenský KL Racing Rally Team sa na štart tohtoročnej rally sezóny postavil s dvojicou súťažných posádok. Výsledkom bolo štvrté a druhé miesto v triede.

 

Tibor Szabosi;gh7p8261-4.jpg

Dobrým výsledkom predchádzalo predstavenie nového vozidla Škoda Fabia R5, s ktorým sa divákom v Maďarsku predstavila dvojica Tomáš Kukučka - Radovan Mozner mladší. Bolo vidieť, že posádke nové vozidlo špecifikácie R5 svedčí, keďže napriek faktu, že s ním štartovali v Egri prvýkrát, okamžite sa zaradili medzi najrýchlejších Slovákov. Počas súťaže, ktorá bola extrémne rýchla sa však nevyhli ani niekoľkým krízam a v cieli im po dvoch súťažných dňoch patrila piata priečka absolútneho slovenského poradia, ale aj štvrté miesto v triede 2.

Martin Paľov;ik8a8276.jpg

„Som veľmi rád, že sme v cieli. Bola to neskutočne náročná súťaž, aj sa nám darilo, aj sme mali zopár veľkých krízoviek, ale sme tu, na cieľovej rampe a to je podstatné. Súťaž nás poriadne potrápila, ale musím povedať, že sme sa veľmi veľa aj naučili, urobili sme s autom množstvo kilometrov a viac menej sme sa s ním už zžili. Vieme kde robíme chyby a teraz je na nás, aby sme ich do budúcej súťaže odstránili," zhodnotil Tomáš Kukučka po 11. Eger Rallye.

Tibor Szabosi;gh7p9698-5.jpg

Druhé miesto v triede 8 v rámci slovenskej časti súťaže patrilo druhej posádke KL Racing Rally Teamu, Paľovi Cireňovi a Marekovi Podobníkovi. Táto dvojica sa divákom na úvodnej súťaži sezóny predstavila s vozidlom Honda Civic TypeR.

Tibor Szabosi;gh7p9477-4.jpg

„Obidva súťažné dni hodnotím pozitívne. Bol to môj prvý štart na tejto súťaži a musím povedať, že tunajšie trate sú veľmi náročné. Technika fungovala, divákov bolo všade neskutočne veľa a v takomto prostredí sa jazdí super. Navyše sa nám podarilo vyjazdiť druhé miesto v triede, odvážame domov body, čiže všetko je super," povedal spokojný Pavol Cireň.

Tibor Szabosi;gh7p9655-4.jpg

„Za mňa ako manažéra KL Racing Rally Teamu hodnotím 11. Eger Rallye 2016 ako výbornú súťaž. Obe súťažné posádky sú v cieli a to bol náš cieľ. Navyše či už Tomáš, ale aj Paľo najazdili množstvo ostrých kilometrov s novými autami, čo je super. Je začiatok sezóny, verím, že v ďalších súťažiach to bude ešte lepšie," dodal Marek Lokaj, manažér KL Racing Rally Teamu.

Miro Majláth

Tibor Szabosi;bf2a0843.jpg

kl-racing-reklamni-partneri-2016.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri