Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing na Dobšinskú zimu s trojicou mušketierov

Thursday, 02. 02. 2017 - 12:07, Public relations   

KL Racing na Dobšinskú zimu s trojicou mušketierov

Zatiaľ čo na januárovej Rally Sigord reprezentovala KL Racing Rally Team iba jedna súťažná posádka, na Dobšinskej zime 2017 sa slovenský rally tím predstaví hneď s trojicou súťažiacich.

 

Tibor Szabosi;67c2840-1.jpg

Sú iba dve podujatia v roku, keď jeden z najlepších slovenských okruhových jazdcov, Štefan Rosina opúšťa okruhové vozidlo a presadá do čistokrvného rally špeciálu. Tými podujatiami sú novembrová Auto Show a od minulého roka už aj Dobšinská zima.

Tibor Szabosi;gh7p1993-4.jpg

A presne tak isto to asi bude aj v tohtoročnej sezóne, keďže už počas nadchádzajúcej soboty si Štofiho jazdecké umenie budú mať možnosť naplno vychutnať diváci v Dobšinej. Kto sa posadí k Štofimu do Mitsubishi Lancer EVO IX na miesto spolujazdca, dnes ešte netušíme, jedno je však isté, Štefan Rosina si jazdu na pneumatikách s hrotmi bude určite poriadne užívať.

Tibor Szabosi;67c4390-1.jpg

Aj druhé vozidlo Mitsubishi Lancer EVO IX vo farbách KL Racing Rally Teamu bude určite priťahovať pohľady všetkých divákov v Dbšinej. Bodaj by aj nie, veď v jeho útrobách sa o čo najlepší výsledok bude snažiť dvojica, ktorá dojazdila v konečnom poradí minuloročného slovenského rally šampionátu na piatom mieste absolútneho poradia a navyše boli tretími najrýchlejšími Slovákmi, čiže Tomáš Kukučka a Peter Vejačka.

Tibor Szabosi;gh7p2114-3.jpg

Trojicu súťažných posádok KL Racing Rally Teamu doplní rovnako dobre známa dvojica Pavol Cireň - Lucia Laurincová, ktorí sú už ako jediný v tomto roku aspoň trochu rozjazdení, keďže sme ich mali možnosť sledovať aj na už spomínanej januárovej súťaži. Aj v Dobšinej sa rovnako ako na Sigorde predstavia v spolupráci s vozidlom Mitsubishi Lancer EVO IX.

Tibor Szabosi;gh7p0702-3.jpg

Podujatie Dobšinská zima 2017 štartuje už počas nadchádzajúcej soboty, čiže 4.februára 2017. Ako už samotný názov podujatia naznačuje, centrom tejto zimnej rally súťaže bude mesto Dobšiná.

Michal Bobko;dsc1351.jpg

KL Racing Rally Team, M. Majláth

kl-racing-2017.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri