Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

KL Racing chce s Kukučkom v Košiciach opäť útočiť na najvyššie priečky

Tuesday, 11. 08. 2015 - 09:24, Public relations   

KL Racing chce s Kukučkom v Košiciach opäť útočiť na najvyššie priečky

Štvrté miesto absolútneho poradia v Lubeníku, tretie na Rallye Tatry. To je bilancia v posledných dvoch kolách slovenských rally majstrovstiev KL Racing Rally Teamu a posádky Tomáš Kukučka - Radovan Mozner mladší.

 

Tibor Szabosi;h7p1767-8.jpg

Bielo-červené Subaru Impreza WRC v polepe slovenského KL Racing Rally Teamu v posledných dvoch kolách slovenských rally majstrovstiev doslova šokovalo súperov. Za všetko môže jeho posádka Tomáš Kukučka - Radovan Mozner mladší.

Tibor Szabosi;0k4a3479.jpg

„Do Košíc cestujeme s vierou, že sa nám opäť podarí dobrý výsledok. Bolo by to super, hlavne pre Radovana, ktorý je v Košiciach doma. Pri pohľade späť musím povedať, že štvrté miesto v Lubeníku bolo tvrdo vybojované, na Rallye Tatry sme si zase podstatne viac verili v aute. Jednoznačne k tomu dopomohol fakt, že som so Subaru štartoval na Dobšinskom kopci, kde sme mali konečne čas a priestor vyskúšať rôzne nastavenia. Podarilo sa nám Subaru nastaviť presne podľa mojich požiadaviek a pocitov. Vieme však, že urobiť dobrý výsledok bude v Košiciach nesmierne ťažké a to aj napriek faktu, že trate v podstate obaja poznáme. Dúfame, že sa nám naše plány podarí aj zrealizovať," povedal úvodom Tomáš Kukučka, jazdec Subaru Impreza WRC.

Tibor Szabosi;h7p9812-7.jpg

KL Racing Rally Team, to však nie je iba už spomínaná posádka, ale aj Renault Clio RS a dvojica Pavol Cireň - Marek Podobník, ktorej sa podarilo na 42.Rallye Tatry vyjazdiť rovnako dobrý výsledok ako predchádzajúcej dvojici, keď im v cieli patrila druhá priečka v triede 8. Zatiaľ čo Marek Podobník v úlohe spolujazdca absolvoval Rally Košice už veľakrát, pre Paľa Cireňa bude všetko nové. Napriek tomu Revúčan s Lubeníčanom nehádžu vopred flintu do žita.

Jozef Pisch;0x8c8396-2.jpg

„Viem, že trate v Košiciach nepoznám, mám však vedľa seba skúseného spolujazdca, ktorý to tu všetko ovláda, tak sa naňho budem s jeho dovolením trochu spoliehať. Dúfam, že sa nám bude dariť a dôjdeme až na cieľovú rampu," opísal svoje pocity pred Rally Košice Pavol Cireň.

Tibor Szabosi;0k4a3741.jpg

V úspech svojich dvoch posádok dúfa aj manažér KL Racing Rally Teamu Marek Lokaj: „V Lubeníku, aj v Poprade nám išla karta, tak dúfam, že to tak pôjde aj v Košiciach. Bol by som veľmi rád, ak by sa obom podaril dobrý výsledok. Držte nám palce."

KL Racing, Miro Majláth

kl-racing-reklamni-partneri-2014-november.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri