Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kimi Raikkonen: Sústredím sa primárne na WRC

Wednesday, 18. 05. 2011 - 10:13, Katarína Ďurecová   

Kimi Raikkonen: Sústredím sa primárne na WRC

Kimi Raikkonen hovorí, že sa sústredí primárne na WRC a v americkej sérii Nascar bude štartovať, iba ak sa program podujatí nebude kryť s podujatiami WRC.

„Nezúčastnil by som sa žiadnych pretekov, pokiaľ by sa kryli s hocičím, čo sa týka môjho programu vo WRC. Preteky boli vybrané na základe toho, že je sa uskutočnia v inom čase ako rally, na ktorým sa zúčastním. Je jedno, kde sa nachádzam, keď práve nie som na rally. Celkovo mi to ide viac a snažím sa na to čoraz viac tlačiť. Mojim jediným cieľom je zlepšovať sa vo WRC", vyjadril sa o svojich štartoch v Nascar Kimi Raikkonen.

Vladislav Maschl;img-4795-4.jpg

V Nascar zatiaľ Raikkonen absolvoval test, v ktorom rozhodne spravil dojem: „Je tam, kde má byť, vie, čo robí. Kimi je pilot, takže vie, ako pretekať a ako byť rýchly. Sadol som do auta a spravil pár kôl, aby som zistil, ako je na tom, čo sa týka pneumatík a podobne a naše časy boli identické", okomentoval jeho výkon na teste jeden z najznámejších jazdcov tejto série a majiteľ tímu, za ktorý Raikkonen bude štartovať, Kyle Busch.

Willy Weyens;raikkonen-205.jpg

Raikkonenov debut v preteku série Nascar sa odohrá 20-teho mája v meste Charlotte, vo WRC ho najbližšie uvidíme v polovici júna na Rally Acropolis.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri