Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ketomaa v budúcej sezóne s Fiestou WRC

Thursday, 04. 08. 2011 - 19:53, Katarína Ďurecová   

Ketomaa v budúcej sezóne s Fiestou WRC

Fínsky jazdec Jari Ketomaa bude podľa britského serveru Autosport budúcu sezónu štartovať na šiestich podujatiach WRC. Tak ako minulý týždeň vo Fínsku, i budúcu sezónu bude štartovať za volantom Fordu Fiesta RS WRC.

„Predstaviť sa za volantom Fiesty doma bola veľká šanca. A všetko išlo veľmi dobre pokiaľ som nehavaroval", hovorí Ketomaa, ktorý po prvej RS dokonca viedol. Potom ale takticky spomalil a nakoniec jeho snahy zastavila havária na RS4. „Auto na tom nebolo tak zle, ale ochranný rám bol poškodený, takže sme nemohli pokračovať", dodáva Fín.

„Pracujem na tom, aby som sa predstavil na WRC podujatí vo Francúzsku, aby som získal nejaké skúsenosti na asfalte, ale najviac sa koncentrujem na budúci rok, kedy s Fiestou WRC absolvujem šesť podujatí", hovorí Jari Ketomaa. I keď podujatia, na ktorých Ketomaa bude štartovať zatiaľ neboli spresnené, očakáva sa, že medzi nimi bude Rally Sweden a Rally Finland.

Vladislav Maschl;img-4969-1.jpg

„Okej, havaroval som. Ale taktiež som i viedol Rally Finland po mojej obľúbenej rýchlostnej skúške Lankamaa a moji sponzori sú s mojim výkonom spokojní, čo mi v súvislosti s budúcoročnou sezónou pomohlo", uzatvára Ketomaa svoje vyjadrenie o tohtoročnej fínskej rally a i o svojej budúcnosti.

O výkone tohto Fína sa pochvalne vyjadril i šéf M-Sportu Malcolm Wilson: „Očividne je to talentovaný jazdec. Ale to sme videli už minulý rok, keď ukazoval svoju rýchlosť v SWRC. Hovorili sme spolu o budúcoročnej sezóne a rozhodne by sme s ním veľmi radi znovu pracovali", komentuje Wilson.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri