Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Keszi s Helméczym chcú v Košiciach vybojovať späť vedenie v triede 5

Wednesday, 12. 08. 2015 - 14:21, Public relations   

Keszi s Helméczym chcú v Košiciach vybojovať späť vedenie v triede 5

Pre Juraja Kesziho a Pavla Helméczyho dopadla 42. Rallye Tatry viac ako zle. Po tom, čo bojovali o prvenstvo v triede 5, im Seat Leon TDi odoprel pred posledným testom poslušnosť. Všetko chcú napraviť v Košiciach.

 

Jozef Pisch;0x8c8369-2.jpg

Pred štvrtým kolom slovenských rally majstrovstiev, ktorým bola súťaž Rallye Tatry patrila priebežne prvá pozícia v triede 5 práve už spomínanému Jurajovi s Paľom. Ešte v predposlednej rýchlostnej skúške popradskej súťaže bojovali o víťazstvo aj na tomto podujatí. Po defekte a následnom dojazde na ňom do cieľa testu však zistili poškodenú poloos, ale aj prevodovku. Neostalo nič iné, iba sa zo súťažou rozlúčiť.

Jozef Pisch;0x8c9922-1.jpg

Viac nám povedal Juraj Keszi, jazdec, ale aj manažér Kesko Racing Teamu: „Odstúpenie zo súťaže bolo pre nás veľkým sklamaním. Bojovali sme o víťazstvo v triede, ktoré by nám bolo zabezpečilo kopec bodov do priebežného hodnotenia a upevnilo našu vedúcu pozíciu. Teraz po odstúpení sme v priebežnom poradí padli na tretie miesto, čo nie je dobré. V Košiciach by sme si chceli napraviť chuť a poriadne zatiahnuť. Našim cieľom je získať dostatočný počet bodov, aby sme sa opäť vrátili na prvé miesto. Jedno čo nás teší je fakt, že v tomto momente sú vo vedení v triede 5 naši kolegovia s Kesko Racing Teamu, František Fusko a Štefan Tököli jazdiaci na Škode Fabia TDi. Viem, že to vôbec nebude ľahká cesta, v triede 5 je prihlásených osem posádok, vrátane veľmi rýchlych Poliakov. Budeme sa však snažiť a uvidíme ako to dopadne."

Jozef Pisch;0x8c8562-4.jpg

Na štart 41. Rally Košice sa okrem posádky Juraj Keszi - Pavol Helméczy, ktorá sa divákom predstaví už tradične s vozidlom Seat Leon TDi, postaví aj druhá posádka Kesko Racing Teamu, František Fusko - Štefan Tököli jazdiaci na Škode Fabia TDi, ktorá ako sme už spomínali je pred 41. Rally Košice lídrom priebežného hodnotenia triedy 5. Ako dopadne ich vzájomný súboj, ale aj súboj s konkurenciou sa dozvieme už počas nadchádzajúceho víkendu, čiže v dňoch 14. - 16.8.2015 v Košiciach.

loga-kesko.jpg

Kesko Racing Team, Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri