Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Keskovci v Zaluži s novinkami

Wednesday, 09. 05. 2018 - 21:40, Public relations   

Keskovci v Zaluži s novinkami

Nielen rally súťaže, ale aj preteky automobilov do vrchu do svojho portfólia, po ročnej pauze, zahrnie v sezóne 2018 rožňavský Kesko Racing Team. Práve počas druhého kola slovenských kopcových majstrovstiev predstaví niekoľko noviniek.

 

Tibor Szabosi;c30i4880asf.jpg

Podujatie, ktoré sa pod názvom 44. Bieszczadski Wiścig Górski 2018 uskutoční v poľskej Zaluži, je zaradené do slovenských kopcových majstrovstiev ako ich druhé a tretie kolo. A práve na tomto podujatí rožňavský tím predstaví dvojicu nováčikov.

Tibor Szabosi;c30i6324asf.jpg

Popri už stabilnom Ferovi Fuskovi sa na štarte 44. Bieszczadski Wiścig Górski 2018 predstaví so zhodným vozidlom Seat Leon TDi Ján Šustek, spolujazdec Juraja Kesziho z rally súťaží, pričom práve tieto preteky budú pre Jána Šusteka debutovými v rámci pretekov automobilov do vrchu. Aj tretí jazdec Kesko Racing bude úplný nováčik. Jedná sa iba o šestnásť ročného Davida Derďáka, ktorý sa pri svojom debute predstaví na Škode Fabia s motorom o objeme 1,4 litra.

Tibor Szabosi;c30i5779asf.jpg

„Som rád, že sa náš tím postupne rozrastá a že máme možnosť dať vyskúšať si preteky automobilov aj novým jazdcom a hlavne mladým, perspektívnym talentom. Jana už všetci poznajú z rally súťaží a David v našom tíme tiež nie je úplným nováčikom, akurát s nami doteraz chodil na preteky ako mechanik, teraz sa už bude môcť popasovať aj s volantom pretekárskeho auta. Navyše ma teší aj to, že sa naši chalani rozhodli po ročnej pauze opäť absolvovať aj slovenský šampionát pretekov automobilov do vrchu. V rámci poľských pretekov ide hlavne o to, aby sa zžili s autami. V prípade môjho Seatu s ktorým absolvujem rally súťaže ide aj o odskúšanie všetkých komponentov, ktoré nás vyradili z úvodného rally kola v Prešove. Verím, že všetko pôjde tak, ako sme si v tíme naplánovali a chalanom sa bude dariť," ozrejmil Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

Kesko Racing Team, M. Majláth 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri