Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko smeruje na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018

Thursday, 01. 11. 2018 - 20:29, Public relations   

Kesko smeruje na KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018

Už po tretíkrát v rade sa bude počas nadchádzajúceho piatku a soboty konať na Slovakia Ringu podujatie s názvom KESKOMOBILE AUTO SHOW. V tomto roku k názvu pribudne aj letopočet 2018.

 

Tibor Szabosi;v3i0597.jpg

Fanúšik rally súťaží nemusí byť ani detektívom, aby pochopil, že toto podujatie je úzko späté s rožňavským Kesko Racing Teamom. Už samotný názov podujatia totiž tomu napovedá a tak na štarte KESKOMOBIE AUTO SHOW 2018 nesmú chýbať ani jazdci rožňavského tímu. Tých sa na štarte predstaví hneď štvorica, vrátane manažéra tímu, Juraja Kesziho: „Už v minulosti som deklaroval, že ak to bude z našej strany len trochu možné, vždy podujatie typu Auto Show podporíme. Takéto podujatie totiž na Slovensku v minulosti úplne absentovalo a ja som rád, že práve my vieme organizátorovi pomôcť. Je tu hneď niekoľko faktorov ktoré nás k tomu vedú. Po prvé, práve na Auto Show majú všetci prítomní jazdci, samozrejme za presne stanovených podmienok, ukázať svojim obchodným partnerom, čo sa vlastne v rally aute pri prejazde rýchlostnou skúškou deje a čo všetko musí posádka rally auta riešiť.

Tibor Szabosi;v3i7925.jpg

Toto je niečo, čo mnohí netušia, keďže v rámci majstrovských súťaží im to ukázať nemáme možnosť. Po druhé, je tu priestor na zábavu, ale aj na súťaženie zároveň a ešte k tomu aj na debaty s partnermi o nasledujúcej sezóne. Ako je vidieť aj zo zoznamu prihlásených, každý rok je o toto podujatie veľký záujem nielen zo Slovenska, ale aj zahraničia. A v tomto roku je prihlásených viac ako sedemdesiat súťažiacich a to je číslo, ktoré presahuje aj podujatia slovenského rally šampionátu. V našom Kesko Racing Teame budeme štartovať hneď štyria jazdci, traja s vozidlami Seat Leon TDi a jeden na HONDE Civic TypeR. Verím tomu, že okrem súťaženia bude na Slovakia Ringu aj trochu čas na aspoň krátku oslavu dvoch majstrovských titulov. Tie získal v pretekoch automobilov do vrchu Fero Fusko a v rally bratia Švecoví. Navyše máme vo svojom tíme aj víťaza triedy, Davida Derďáka, ktorý berie aj titul vicemajstra medzi Juniormi. Sezóna bola plodná, verím, že si spoločne užijeme aj KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018."

Tibor Szabosi;c30i4880asf.jpg

Podujatie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 štartuje v dňoch 2.- 3.11.2018 na Slovakia Ringu ako posledné podujatie automobilového športu tohtoročnej sezóny na Slovensku. Počas prvého dňa budú okrem preberaní mať možnosť súťažiaci odjazdiť testovaciu rýchlostnú skúšku. Na druhý deň, čiže v sobotu 3.11.2018 už štartuje samotná súťaž počas ktorej absolvujú všetci dvojicu meraných rýchlostných skúšok a jednu exhibičnú, Čas ich štartu je o 9:00, 11:00 a 13:00 hodine. Vyhodnotenie KESKOMOBILE AUTO SHOW 2018 a odovzdanie cien pre víťazov je plánované na 16:00 hodinu.

Kesko Racing Team, M. Majláth 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri