Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing v Košiciach iba s Kekeňákom

Wednesday, 19. 10. 2022 - 14:38, Miroslav Majláth   

Kesko Racing v Košiciach iba s Kekeňákom

Pôvodne mali 48. Garrett Rally Košice 2022 odštartovať dve posádky rožňavského Kesko Racing Teamu, po predaji Švecovho auta však nakoniec odštartuje iba Kekeňák s Baďurom.

 

Michal Bobko;asf-2250-7.jpg

Posledné kolo Majstrovstiev Slovenskej republiky v rally 2022 odštartuje už tradične v Košiciach. Oproti minulému roku, kedy už bolo viac menej všetko uzavreté, v tomto roku je ešte stále o čo bojovať. A to nielen v absolútnom poradí, ale aj v jednotlivých triedach. Medzi sedemdesiatimi ôsmymi súťažnými posádkami, ktoré sa na 48. Garrett Rally Košice 2022 prihlásili, bude bojovať aj posádka rožňavského Kesko Racing Teamu, Marián Kekeňák a Vítězslav Baďura.

Tibor Szabosi;asr68731-6.jpg

Napriek faktu, že Keko absolvoval v aktuálnej sezóne iba jedno rally podujatie zaradené do slovenského šampionátu, v priebežnom poradí triedy 11 mu patrí piate miesto. To všetko zásluhou piateho miesta v absolútnom poradí na Rallye Tatry.

Tibor Szabosi;asr67644-2.jpg

"V tomto roku som jazdil viac preteky automobilov do vrchu. Rally som išiel v podstate iba jedinú domácu súťaž. Teraz nás čakajú Košice, čo je už taká klasika na záver sezóny. Som rád, že mi opäť Kesko Racing Team podalo pomocnú ruku a môžeme túto súťaž absolvovať. Verím, že sa nám vydarí,“ povedal Marián Kekeňák.

Michal Bobko;asf-3540-4.jpg

Ako sme už úvodom spomínali, druhou posádkou Kesko Racing Teamu v rámci 48. Garett Rally Košice 2022 mala byť posádka Kamil a Erik Švecoví. V ich prípade však prišlo k predaju vozidla Peugeot 208 R2, čo spôsobilo, že do záverečných bojov nenastúpia, čo je škoda, keďže aktuálne im patrí druhé miesto v triede 6, ako aj v skupine 2WD. Avšak budúcu sezónu by chceli prísť s novinkou, preto bolo tento krok dôležité urobiť. 

Michal Bobko;asf-2263-9.jpg

48. Garrett Rally Košice 2022 odštartuje v dňoch 21. – 23.10.2022. Organizátor pre súťažiacich pripravil trať o celkovej dĺžke presahujúcej štyristopäťdesiat kilometrov. V nej je už započítaných aj jedenásť rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke stodvadsaťštyri a pol kilometra. Štart súťaže je v sobotu 22.10.2022 o 13:00 hodine a cieľ je plánovaný na nedeľu 23.10.2022 od 13 hodiny 45 minúty.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri