Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing Team ukončil Miskolc Rally po dvoch testoch

Tuesday, 01. 04. 2014 - 20:40, Public relations   

Kesko Racing Team ukončil Miskolc Rally po dvoch testoch

Poznáte to určite aj z vlastného života. Napriek tomu, že sa snažíte všetko perfektne, do najmenších detailov naplánovať, vždy príde okamih, keď sa niečo pokazí a všetko snaženie a podrobné prípravy boli zbytočné. Presne tak dopadla premiéra nového Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;h7p6614.jpg

Posádka Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi - Pavol Helméczy so Seatom Leon TDi pred úvodným podujatím slovenského šampionátu v rally poctivo pripravili súťažnú techniku. Seat Leon TDi kompletne skontrolovali, vymenili každú jednu opotrebovanú súčiastku a navyše Leon dostal novú prevodovku. Po úvodnom prológu, ktorý sa konal v Miskolci na štadióne už v piatok podvečer, vyštartovala posádka do prvého testu až v sobotu podvečer, pričom ich čakala pätica nesmierne náročných rýchlostných skúšok. Tie sa navyše konali v noci, čo ich náročnosť ešte zvyšovalo. Posádka Kesko Racing Teamu si z nich však nakoniec užila iba dvojicu. „Jazdilo sa nám naozaj perfektne, doslova sme si to užívali. Nová prevodovka radila presne tak, ako som si predstavoval a tešili sme sa na prvé body v triede 8. Na druhom teste nás však opäť zradila technika. V tomto momente neviem ešte presne špecifikovať čo sa stalo, ale zdá sa, že nám ustrihlo oba homokinetické kĺby, ale sú to iba odhady, keďže sa nám to stalo v noci, v lese a tam sme presne nevedeli určiť príčinu poruchy. Netuším vlastne čo sa mohlo stať, múdrejší budeme, keď doma rozoberieme auto. V tomto momente nám neostáva nič iné, ako sa zbaliť, odcestovať domov. Nastupuje príprava na Rally Prešov, najskôr však musíme odstrániť poruchu na aute. Odstúpenie ma veľmi mrzí, ale v rally športe záleží aj na výdrži techniky," opísal dôvody odstúpenia Jauraj Keszi.

Jozef Pisch;1t1u0111-9.jpg

Posádku Kesko Racing Teamu budeme mať možnosť opäť sledovať začiatkom mesiaca máj na Rall Prešov, kde v rámci Kesko Racing Teamu nastúpi s veľkou pravdepodobnosťou už aj druhá posádka tímu.

Kesko Racing Team, Miro Majláth

kesko-partneri.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri