Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing smeruje na Rallye Tatry

Wednesday, 22. 07. 2015 - 13:38, Miroslav Majláth   

Kesko Racing smeruje na Rallye Tatry

Po úspechu na Dobšinskom kopci, kde sa Kesko Racing tešil z krásnych umiestnení jeho jazdcov, smeruje teraz rožňavský tím na Rallye Tatry do Popradu.

Štvrté kolo slovenských rally majstrovstiev sa odohrá pod tatranskými končiarmi. Na najstaršej automobilovej súťaži na Slovensku sa divákom predstaví aj Kesko Racing Team s dvojicou súťažných posádok. 


Jozef Pisch;0x8c4810-3.jpg

„Na Rallye Tatry sa celý náš tím už nesmierne teší. Po Dobšinej, kde jazdci nielenže odviedli pekný výkon, sa im podarilo aj otestovať obe súťažné vozidlá. Teraz nás ešte čaká urobiť nejaké nastavenia na Poprad, ale v podstate by malo všetko fungovať tak, aby sme mohli naplno bojovať so súpermi," oznámil úvodom Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

Jozef Pisch;0x8c4855-3.jpg

Vo farbách Kesko Racing Teamu sa v Poprade predstaví so štartovým číslom 34 dvojica Juraj Keszi - Pavol Helméczy s vozidlom Seat Leon TDi. Tejto dvojici patrí so 45 bodmi prvenstvo v triede 5 v priebežnom poradí tohtoročného šampionátu. Podľa slov jazdca, Juraja Kesziho sa tento bodový zisk budú snažiť na Rallye Tatry ešte vylepšiť: „V Poprade by sme chceli uspieť čo možno najlepšie, bude to však ťažké. Okrem faktu, že rýchlostné skúšky si veľmi z minulosti nepamätáme, budeme v triede bojovať proti sebe celkovo osem posádok, z ktorých niektoré jazdia na čistých A-čkových autách, zatiaľ čo to naše je stále N-kové. Nedáme sa však zastrašiť a skúsime vybojovať čo najviac bodov."

keszi-1.jpg

Druhou posádkou Kesko Racing Teamu bude dvojica František Fusko - Štefan Tököli jazdiaca na Škode Fabia TDi v rovnakej triede ako Keszi s Helméczym. „Ja som mal možnosť na rozdiel od Ďudiho, sa aspoň trochu rozjazdiť v Dobšinej. Na Rallye Tatry som tie tohtoročné rýchlostné skúšky ešte nikdy nešiel, takže to bude pre nás novinka. Budeme sa snažiť odviezť čo možno najlepší výkon," doplnil František Fusko.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri