Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing s Ferom Fuskom a Kamilom Švecom na Ostrej Lúke

Thursday, 06. 05. 2021 - 08:52, Miroslav Majláth   

Kesko Racing s Ferom Fuskom a Kamilom Švecom na Ostrej Lúke

Najkratšia slovenská kopcová trať privíta počas nadchádzajúceho víkendu na Ostrej Lúke rožňavský Kesko Racing Team a dvojicu jeho jazdcov.

 

Tibor Szabosi;20210402-164517.jpg

Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2021 čaká v poradí už tretí pretekársky víkend. Po Slovakia Ringu a Šternberku sa kopciarska karavána zastaví na podujatí PROFIN CAR Ostrá Lúka 2021 pri Zvolene. Medzi viac ako šesťdesiatkou jazdcov bude bojovať o body aj dvojica reprezentujúca slovenský Kesko Racing Team, Kamil Švec a Fero Fusko.

Tibor Szabosi;ac7i6887.jpg

V prípade Kamila Šveca bude podujatie PROFIN CAR Ostrá Lúka 2021 premiérovým kopcovým podujatím tohtoročnej sezóny.

Tibor Szabosi;asfr5045-2.jpg

„Veru je to tak. PO úvodnom rally podujatí, ktoré sa konalo na Slovakia Ringu som mal plánované zúčastniť sa aj prvého kopcového víkendu. Žiaľ, na rally si môj otec a mechanik v jednej osobe nešťastne zlomil nohu a ja som toto podujatie vypustil. Rovnako som neštartoval ani v Šternberku. Na Ostrú Lúku sa tak už veľmi teším. Je to síce krátky kopec, ale o to zaujímavejší. Verím, že sa nám spoločne s našim Peugeotom 208 R2 bude dariť,“ povedal Kamil Švec.

Tibor Szabosi;ac7i1186-1.jpg

Fero Fusko spoločne so Seatom Leon TDi absolvoval úvodné dvojkolo na Slovakia Ringu a rovnako ako Kamil Šternberk vypustil.

Tibor Szabosi;ac7i2288-1.jpg

„Na Slovakia Ringu sa mi veľmi nedarilo, nevedel som sa na tej širokej ceste nejako nájsť. Šternberk som musel vypustiť z dôvodu očkovania proti COVIDu. Verím tomu, že na Ostrej Lúke si preteky poriadne užijeme, tunajšia trať je pekná, ale aj poriadne zradná,“ doplnil Fero Fusko.

Tibor Szabosi;ac7i7444.jpg

Podujatie PROFIN CAR Ostrá Lúka 2021 štartuje počas víkendu (8. – 9.5.2021) na trati medzi Budčou a obcou Ostrá Lúka. Samotná trať má dĺžku 2650 metrov, pričom súťažiaci sa na nej musia vyrovnať aj s dvanástimi zákrutami a prevýšením 160 metrov. O tom, ako sa Kamilovi a Ferovi na tomto podujatí darilo vás budem e informovať po jeho ukončení.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri