Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing na Auto Show s výborným umiestnením

Friday, 14. 11. 2014 - 08:24, Miroslav Majláth   

Kesko Racing na Auto Show s výborným umiestnením

Piaty ročník Auto Show pritiahol na štart opäť aj rožňavský Kesko Racing Team a dvojicu jeho jazdcov. Tým sa podarilo predviesť divákom výborný výkon.


Tibor Szabosi;h7p2802-3.jpg

Christopher Ondrej si premiérovo v rámci 5. Auto Show 2014 vyskúšal ako chutí jazda s jeho špeciálom Opel Adam R2 v rámci rally súťaží. Zdá sa, že rally mu zachutilo rovnako ako preteky automobilov do vrchu, keďže napriek veľmi silnej konkurencii, ktorá sa na Slovakia Ringu zišla vyjazdil tretie miesto v najobsadenejšej triede 6. „Bolo to super. Auto Show som si vyskúšal už v minulom roku, to však bolo ešte s vozidlom Lada. Teraz som štartoval s Adamom R2, čo je čistokrvné továrenské rally auto. Jazdilo sa mi super, trate na tohtoročnej Auto Show boli fantastické, nechýbala ani šotolina s jedným horizontom, na ktorom sme si spolu s mojim spolujazdcom Martinom Kerekešom veselo zaskákali. Priznám sa, že moje umiestnenie ma dosť prekvapilo, keďže v našej triede bolo pätnásť súťažiacich," povedal Christopher Ondrej po ukončení 5. Auto Show 2014.

Tibor Szabosi;h7p3324-2.jpg

Spoločne so Seatom Leon TDi sa v triede 8 predstavila aj druhá posádka Kesko Racing Teamu, František Fusko - Štefan Tököli. Tohtoročná Auto Show pre túto dvojicu bola už druhou v poradí a v cieli sa tešili z druhého miesta v triede 8. „Som neskutočne spokojný. V triede nás štartovalo celkovo päť a musím povedať, že sme medzi sebou naozaj bojovali doslova o desatinky sekúnd. Trať bola v tomto roku ešte lepšia ako v minulom, šotolina, ktorá tu pribudla ma veľmi potešila. Ďakujem šéfovi tímu, že mi opäť zapožičal jeho Seat Leon TDi," doplnil František Fusko.

Tibor Szabosi;h7p4297-2.jpg

Šéf Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi sa na tohtoročnej 5. Auto Show 2014 nezúčastnil, keďže je pracovne vycestovaný v USA. Nám sa však podarilo s ním spojiť a vystúpenie svojho tímu Juraj okomentoval nasledovne: „V prvom rade musím povedať, že ma neskutočne mrzí, že som sa Auto Show v tomto roku nemohol zúčastniť. Na druhej strane ma naši jazdci a ich spolujazdci nadmieru prekvapili, keďže konkurencia v tomto roku bola naozaj nadštandartná a oni sa v nej nestratili. Som rád, že sa im podarilo dôstojne reprezentovať Kesko Racing Team, za čo im patrí moja veľká vďaka."

keszi-1.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri