Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kesko Racing: BOSS Auto Show je veľmi dôležité podujatie

Monday, 23. 11. 2015 - 14:07, Public relations   

Kesko Racing: BOSS Auto Show je veľmi dôležité podujatie

Slovenskú rally sezónu uzavrelo voľné podujatie BOSS Auto Show 2015.

Pomocnú ruku k organizácii pridal aj Kesko Racing Team a jeho manažér Juraj Keszi.


Tibor Szabosi;gh7p2770-2.jpg

„Som rád, že som mohol priložiť pomocnú ruku k organizácii podujatia BOSS Auto Show 2015. Z môjho pohľadu je toto podujatie veľmi dôležitým v sezóne. V tomto roku sme sa na Slovakia Ringu stretli už po šiestykrát. Auto Show je v mojich očiach taká srdcovka, kde máme jedinú šanca posadiť do rally vozidla svojich najbližších, či niektorého s partnerov tímu. To všetko pod dohľadom kamier, sanitiek, či záchranárov. Navyše je tu jedinečná možnosť propagácie rally športu, športu, ktorí všetci čo sa tu stretávame neskutočne milujeme. Verím tomu, že Auto Show tu bude ešte mnoho rokov," začal s rozprávaním Juraj Keszi, manažér Kesko Racing Teamu.

Tibor Szabosi;gh7p3990-2.jpg

Na štart sa vo farbách rožňavského tímu postavili dve súťažné vozidlá, v ktorých sa striedala trojica jazdcov. Juraj Keszi, František Fusko a Štefan Tököli. Nielen počas súťaže, ale aj v rámci testovania, ktoré sa konalo v piatok dopoludnia povozili na sedadle spolujazdca množstvo známych, kamarátov, ale aj partnerov Kesko Racing Teamu. Samozrejme nechýbalo ani patričné pohostenie, či množstvo plodných rozhovorov.

Jozef Pisch;0x8c7158-3.jpg

Jazdci Kesko Racing Teamu pri zdolávaní tratí na Slovakia Ringu síce veľmi na dosahované časy nehľadeli, napriek tomu medzi sebou bojovali okrem BOSS Auto Show aj v súkromnej súťaži o Pohár Primátora mesta Rožňava - Pavla Burdigu, ktorý si tiež užil jazdu v rally vozidle Kesko Racing Teamu. Pán primátor sa zároveň pri jazde v súťažnom vozidle vrátil v myšlienkach o pár rokov späť, keď ešte on sám bol aktívnym rally jazdcom. A presne o to tu na podujatí BOSS Auto Show 2015 išlo. Aby sa všetci dobre zabavili.

loga-kesko.jpg

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri