Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko na Jahodnú v trojici

Thursday, 28. 05. 2015 - 11:42, Miroslav Majláth   

Kesko na Jahodnú v trojici

Po skvelom druhom mieste v skupine N v Ožďanoch, pokračuje Kesko Racing Team na Jahodnej hneď s trojicou jazdcov.


Tibor Szabosi;0y2a3469.jpg

Pri pohľade do zoznamu prihlásených na podujatie Moris Cup Jahodná 2015 figuruje spoločne s Kesko Racing Teamom ako prvý mladučký Rožňavčan Christopher Ondrej. Ten sa predstaví divákom spoločne s vozidlom Opel Adam R2. S týmto vozidlom sme mali možnosť Christophera sledovať na kopcoch už v minuloročnej sezóne. V nej si Christopher v spolupráci s týmto malým, ale o to krajším vozidlom viedol viac ako dobre, pričom mu v triede A-1600 patrilo v konečnom hodnotení prvenstvo.

Tibor Szabosi;h7p0832-4.jpg

Ďalším jazdcom v zozname prihlásených pri Kesko Racing Teame figuruje František Fusko. Ten sa nám už na kopcoch v tohtoročnej sezóne predstavil a to konkrétne v rámci Oždianskych serpentín. Tu Fero vybojoval dvakrát druhé miesto v skupine N. Aj na Jahodnej sa predstaví v rovnakej skupine a triede, avšak v tomto prípade to bude s vozidlom Seat Leon TDi.

Jozef Pisch;mg-8586.jpg

So Škodou Fabia TDi, ktorú sme sledovali v rukách už spomínaného Fera Fuska sa na štart štvrtého kola slovenského kopcového šampionátu predstaví Štefan Tököli. Pištík už v tomto vozidle tohto roku sedel, dokonca dvakrát, vždy to však bolo na sedadle spolujazdca, keď diktoval noty na rally v Egeri a Prešove práve Ferovi Fuskovi. Budeme preto pozorne sledovať, ako sa mu pri jeho tohtoročnej jazdeckej premiére podarí ponaháňať tímového kolegu.

Jozef Pisch;mg-9416-4.jpg

„Som rád, že na Jahodnej budeme štartovať už so všetkými troma vozidlami nášho Kesko Racing Teamu. Dúfam, že všetkým trom jazdcom sa bude dariť a technika bude poslúchať. Ja budem sledovať preteky iba cez výsledky na internete, keďže sa práve v tomto období zdržiavam mimo Slovenska," povedal manažér Kesko Racing Teamu, Juraj Keszi.

keszi-1.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri