Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ken Block bude testovať monopost F1

Friday, 17. 06. 2011 - 10:17, Katarína Ďurecová   

Ken Block bude testovať monopost F1

Ken Block si vyskúša monopost formuly 1, konkrétne Toyotu TF109. Test je organizovaný firmou Pirelli, s ktorou Block spolupracuje už vyše jedného roku, a uskutoční sa v auguste na okruhu v Monze. Block taktiež uvažuje o tom, že by si na okruhu v Monze zajazdil i na svojej Fieste WRC v rámci prípravy na Rally Deutschland, ktorá sa bude konať potom.

„Som ohromne nadšený z toho, že si to konečne vyskúšam! V živote som mal šťastie, že som mohol predviesť zopár poriadnych kúskov, ale toto je niečo iné! Každý o formule 1 hovorí ako o vrchole motoršportu a tak sa nemôžem dočkať, kedy sa o tom presvedčím na vlastnej koži. Monoposty F1 sú veľmi špeciálne, takže som realista, ale viem, že to bude veľká zábava a moje kúsky z autami to posunie na úplne inú úroveň", hovorí Ken Block, ktorý sa s touto novinkou podelil s médiami po Veľkej cene Kanady, na ktorej sa osobne zúčastnil.

Vladislav Maschl;img-5764-3.jpg

Po Sébastienovi Loebovi a samozrejme i Kimim Raikkonenovi bude teda štartová listina WRC obsahovať meno ďalšieho jazdca so skúsenosťou s formulou 1.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri