Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ken Block, jeho „Car Porn“ a vyjadrenie o Chrisovi Atkinsonovi

Wednesday, 22. 02. 2012 - 20:10, Katarína Ďurecová   

Ken Block, jeho „Car Porn“ a vyjadrenie o Chrisovi Atkinsonovi

Ken Block už síce svoj program a i dizajn svojej Fiesty predstavil vo videu (viac o videu i jeho programe nájdete v tomto článku), to mu však ale nezabránilo natočiť pokračovanie, v ktorom detailnejšie predstavuje svoje autá, s príznačným podtitulom „Car Porn".

Vo videu by mal byť bližšie predstavený dizajn jeho Fiesty, v ktorej sa zúčastní vybraných podujatí amerického a kanadského šampionátu a taktiež i Fiesty, ktorá bude použitá na natáčanie už piateho pokračovania Blockových videí zo série Gymkhana a i na jeho následnú Gymkhana World Tour; podľa informácií serveru Autosport.com by mal dizajn Fiesty, v ktorej sa zúčastní Block (a v Mexiku i Chris Atkinson) podujatí WRC až pred samotnou mexickou rally. Samotné video prehráte po kliknutí na nasledujúcu fotografiu:

http://twitter.com/#!/FordWRC

Okrem toho sa Ken Block vyjadril i na margo svojho tímového kolegu pre Rally Mexico, ktorým bude populárny Austrálčan Chris „Atko" Atkinson: „Atko je vynikajúci jazdec a už niekoľko rokov i môj dobrý priateľ. Samozrejme, že sa teším, že v Mexiku bude mojim tímovým kolegom a bude pretekať za Monster World Rally Team. Mexiko je jedným z mojich obľúbených podujatí i bez toho a tento fakt ho spraví ešte oveľa lepším."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri