Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kamiro Racing si s Kukom a Vejom vyskúša rumunskú šotolinu

Wednesday, 22. 05. 2019 - 00:29, Public relations   

Kamiro Racing si s Kukom a Vejom vyskúša rumunskú šotolinu

Celkovo deväť náročných rýchlostných skúšok na nespevnenom povrchu  čaká v priebehu nadchádzajúceho víkendu posádku slovenského Kamiro Racing Teamu, Tomáša Kukučku a Petra Vejačku.

„Od začiatku mojej rally kariéry som si chcel vyskúšať šotolinovú rally. Nikdy však k tomu neprišlo. V tomto roku som sa rozhodol neabsolvovať slovenské rally majstrovstvá a namiesto toho si urobiť radosť nejakými súťažami, ktoré som ešte nikdy neabsolvoval. Jednou z nich je aj Ralllui Aradului 2019, alebo po našom Arad Rally 2019. Divákom sa na tomto podujatí predstavíme s vozidlom Škoda Fabia R5 z dielní Keane motorsport. Pravdu povediac, nevieme presne do čoho ideme, múdrejší budeme až po obhliadke tratí, ale verím tomu, že si to poriadne užijeme. Nespevnený povrch mám veľmi rád a už sa na to nesmierne teším. Samozrejme moja vďaka za možnosť štartu patrí Kamiro Racing Teamu a jeho partnerom,“ povedal Tomáš Kukučka.

Tibor Szabosi;v3i6140.jpg

Ralllui Aradului 2019, podujatie zaradené do seriálu Dunlop National Rally Championship, odštartuje v dňoch 23. – 25.5.2019 v rumunskom meste Arad a jeho okolí. Už na štvrtok podvečer, čiže 23.5.2019 pripravil organizátor slávnostnú štartovú rampu na ktorej budú divákom zároveň predstavené aj všetky súťažné posádky. Tých podľa zoznamu prihlásených by malo byť šesťdesiatpäť. V rámci piatka a soboty (24.-25.5.2019) čaká na súťažiacich spolu deväť náročných rýchlostných skúšok v súhrnnej dĺžke takmer 135 kilometrov. Dĺžka celej súťaže sa ustálila na hodnote takmer 500 kilometrov. Ako sa darilo posádke Kamiro Racing Teamu, Tomášovi Kukučkovi a Petrovi Vejačkovi sa dozviete z tlačovej správy po dojazde do cieľa.

kamiro-partner-2019.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri