Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Kalendár WRC pre budúci rok obsahuje 12 súťaží

Thursday, 14. 04. 2011 - 20:53, Katarína Ďurecová   

Kalendár WRC pre budúci rok obsahuje 12 súťaží

Dnes bol Svetovou radou motoršportu FIA definitívne odsúhlasený kalendár WRC pre rok 2012. Ten bude obsahovať 12 súťaží, ktorých presné dátumy ešte nie sú známe, ale podľa všetkého sa FIA snaží, aby sa termíny podujatí WRC nekryli s termínmi pretekov Formuly 1.

Budúcu sezónu sa teda kolotoč WRC vyberie do týchto krajín (v abecednom poradí): Abu Dhabi, Argentína (malo by sa jednať o vytrvalostnú súťaž, ktorá by mala obsahovať vyše 800 kilometrov a mala by zavítať i na územie susedného Uruguaja), Fínsko, Francúzsko, Grécko, Mexiko, Nemecko, Nový Zéland, Portugalsko, Španielsko, Švédsko a Veľká Británia.

Radek Vojtěchovský;img_8977.jpg

Zo súčasného kalendáru teda vypadne Jordánsko, Sardínia (kvôli že vraj nízkemu počtu divákov, čo je celkom zaujímavé pri pohľade na zaradenie Abu Dhabi do kalendára) a Austrália (ktorá sa každoročne strieda s Novým Zélandom).



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri