Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  ERC

Kajetanowicza s Baranom čaká ďalšia výzva: Rally Acropolis

Monday, 17. 03. 2014 - 11:02, Zdenka Frývaldská   

Kajetanowicza s Baranom čaká ďalšia výzva: Rally Acropolis

Na štart 60. ročníka slávnej Rally Acropolis sa postaví aj poľská posádka Kajetan Kajetanowicz - Jaroslaw Baran. Dvojica zastupujúca LOTOS Rally Team bude aj tentokrát bojovať o čo najvyššie umiestnenie.

Rally Acropolis bývala jednou z najťažších súťaží majstrovstiev sveta v rally. Aj keď je v tomto roku zaradenou „len" do majstrovstiev Európy, nestratila nič na svojej náročnosti. Vzhľadom k zmiešanému povrchu, ktorý bude počas prvého súťažného dňa tvoriť asfalt a počas druhého súťažného dňa šotolina, prinesie určite viacero napínavých momentov a ostane v pamäti väčšiny jazdcov.

kajto-3.jpg

Na úzku trať pozdĺž skalnatých svahov o meranej dĺžke 284 kilometrov s 13 rýchlostnými skúškami sa vydajú aj Kajetan Kajetanowicz s Jarkom Baranom. Proti svojim konkurentom nastúpia aj tentoraz s vozidlom Ford Fiesta R5. „Žiadna rally nie je jednoduchá, to veľmi dobre vieme. O gréckej rally sa však hovorí ako o jednej z najnáročnejších súťaží. Organizátori navyše neustále zvyšujú náročnosť. Tento rok sa rozhodli usporiadať rally na dvoch rôznych povrchoch. Je to akoby sme súťažili na dvoch rôznych podujatiach. Najprv pôjdeme na asfalte a potom sa „prepneme" na šotolinu, čo je naozaj skvelá skúsenosť. Chystáme sa dobre pobaviť a v čo najlepšom svetle reprezentovať našu krajinu a partnerov," povedal poľský jazdec.

kajetanowicz-acropolis-2014.jpg

Dvojica nemala šťastný úvod sezóny ERC, keď hneď na prvom podujatí v Rakúsku s novým autom havarovala. Nasledovalo 4. miesto z Lotyšska, ktoré má možnosť už o necelé dva týždne vylepšiť. Či sa jej to podarí, budeme môcť sledovať online na stránke fiaerc.com.

scoo

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri