Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Jipocar Czech National Team nasadí v sezóne 2014 do WRC dve súťažné vozidlá

Wednesday, 18. 12. 2013 - 12:31, Zdenka Frývaldská   

Jipocar Czech National Team nasadí v sezóne 2014 do WRC dve súťažné vozidlá

Jipocar Czech National Team, za ktorý štartoval v tomto roku Martin Prokop, má v pláne rozšírenie o ďalšiu súťažnú posádku.

 

Vladislav Maschl;dsc-2838-1.jpg

O mesiac v takomto čase budú všetci fanúšikovia svetového šampionátu v rally napínavo sledovať prvý podnik novej sezóny 2014. Opäť do neho nastúpi aj Jipocar Czech National Team a to s Martinom Prokopom a Michalom Ernstom za volantom Fordu Fiesta WRC. Tím však oznámil svojim fanúšikom novinku, ktorou je rozšírenie o druhé súťažné vozidlo, ktoré by mal už na Rallye Monte-Carlo riadiť súkromný jazdec. "Rovnako ako tomu bolo v minulom roku, tak Martin s Michalom budú zbierať body do hodnotenia jazdcov (spolujazdcov) a Jipocar Czech National Team do hodnotenia tímov. Veľkou novinkou je pre nás fakt, že najmenej na šesť podnikov, počnúc Monte-Carlom, nasadíme aj druhé súťažné vozidlo, ktoré bude riadiť súkromný jazdec. Nudiť sa teda určite nebudeme", povedal manažér tímu Quirin Müller.

Podľa už zverejnených informácií bude druhé auto viesť slovenský jazdec Jaroslav Melichárek.

scoo



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri