Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Jevgenij Novikov v Mexiku s Fiestou WRC!

Monday, 07. 02. 2011 - 22:06, Katarína Ďurecová   

Jevgenij Novikov v Mexiku s Fiestou WRC!

Vypadá to tak, že Jevgenij Novikov sa konečne rozhodol, s akým autom absolvuje tohtoročnú sezónu WRC. V rozhodovaní medzi Mini Countrymanom WRC, Citroenom DS3 WRC a Fiestou WRC nakoniec zvíťazila Fiesta a zrejme s tým bude mať čo dočinenia aj fakt, že je to asi jedné auto, ktoré bude dostupné pre privátnych jazdcov už od začiatku sezóny.

Novikov by mal tento rok štartovať na šiestich až ôsmich podujatiach WRC a prvým z nich bude Rally Mexico, čo je druhé podujatie tohtoročného kalendára WRC. Novikov na štartovej listine figuruje v tíme M-Sport Stobart World Rally Team.

Monica Parisotto;novikov-moscatt_1.jpg

Štartová listina na Rally Mexico bola zverejnená dnes a okrem Novikova je na nej najzaujímavejší asi fakt, že v zozname figuruje len 25 posádok. Na štarte sa objaví 12 posádok z najvyššej kategórie. Okrem tradičných jazdcov, ktorých uvidíme vo Švédsku a Jevgenija Novikova tam uvidíme taktiež aj Federica Villagru vo svojom obvyklom tíme Munchi's. V kategórii SWRC uvidíme jazdcov dokonca iba päť - úradujúceho šampióna IRC Juhu Hänninena a mladého a talentovaného Estónca Karla Kruudu s Fabiou S2000, Otta Tänaka, Martina Prokopa a Nasser Al-Attiyaha s Fiestou S2000. Zbytok tvoria domáci mexickí jazdci, ktorých je osem. Asi najznámejší z nich je Michel Jourdain.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri