Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Jediné víťazstvo v sezóne by bolo pre Mercedes sklamaním

Friday, 11. 05. 2012 - 12:43, Eva Rihová   

Jediné víťazstvo v sezóne by bolo pre Mercedes sklamaním

Výkonný riaditeľ Mercedesu Nick Fry sa jasne vyjadril, že jediné víťazstvo v sezóne by pre tím so sídlom v Brackley predstavovalo veľké sklamanie.

Nico Rosberg sa postaral o veľkú radosť v Mercedese po tom, čo dokázal zvíťaziť minulý mesiac vo Veľkej cene Číny. Práve to ešte viac nakoplo tím a s optimistickou náladou sa strieborné šípy púšťajú do ďalších bojov o cenný skalp.

14239.jpg

"Som presvedčený, že máme naozaj rýchly monopost a myslím, že sme boli rýchli už od začiatku sezóny samozrejme z dôvodov, ktorým rozumieme. Ak máte konkurencieschopné auto, vždy sú tu dobré šance. Budú to rozhodne veľmi tesné súboje, no mrzelo by nás keby do konca tohto ročníka už žiadne víťazstvo neprišlo" vyjadril sa Nick Fry. "Prvé miesto v Číne pomohlo zdvíhnúť náladu v tíme a zároveň je to pre nás podnet, aby sme začali získavať lepšie a lepšie výsledky v budúcnosti. Ćínsky trimf bol pre Mercedes veľmi pozitívny. Z hľadiska tímu po dvoch rokoch účinkovania, ktoré ani z ďaleka nedosahovalo také výsledky aké by sme chceli, víťazstvo opäť v naších rukách výrazne nakoplo náladu v továrni a dodalo nám energiu do ďalšieho napredovania."

13657.jpg

14240.jpg

"Treba byť ale mierny s vyjadreniami. Väčšina ľudí v továrni v Brackley sú "hlupáci", ktorým sa veľmi nedarilo v sezóne 2008 a "géniovia", ktorí získali majstrovský titul v ročníku 2009, preto by nemal byť človek nadšený len z jediného víťazstva. Podľa môjho názoru máme ten najtalentovanejší technický tím ľudí v F1. Kombinácia vedenia v podobe Rosa Browna, Boba Bella, Goeffa Willisa, Alda Costu, Johna Owena a taktiež zvyšku tímu je skutočne silná. Musím sa prihliadiať na celkové schopnosti tímu a my sme v takej pozícii, z ktorej verím, že môžme dlhodobo úspešne postupovať" dodal na záver Fry.

13807.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri