Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Jazdci majú odtestované, Mexiko klope na dvere!

Tuesday, 02. 03. 2010 - 21:16, Lukáš Raník   

Jazdci majú odtestované, Mexiko klope na dvere!

Už tento víkend pokračuje svetový majstrák zámorskou mexickou rally. Bude to prvá tohtoročná šotolinová rally, takže určite nikto nenechával nič na náhodu a testy brali všetci poctivo. Momentálne je už celá špička v dejisku súťaže.

Vladislav Maschl;Na prehratie videa stačí kliknúť na obrázok

Sebastian Ogier sa na mexickú rally pripravoval na juhu Francúzska, kde testoval svoju C4 WRC. Na tomto teste sa mal objaviť aj Kimi Raikkonen avšak pre bolesti zadných partií musel test zrušiť. „Začali sme sezónu dobre a hneď pri našom prvom štarte na Švédskej rally sme dokázali dôjsť do TOP 5. Naším cieľom je udržať rovnaké tempo po celú sezónu a dostať sa bližšie k pódiovým umiestneniam, na súťažiach ktoré už trochu poznáme. V Mexiku začneme s malou výhodou, pretože som tu už štartoval s C2 S1600. Na Mexiko sme sa rozhodli testovať na juhu Francúzska. Myslím, že existuje šanca skončiť v Mexiku lepšie než piaty," hovorí Sebastian Ogier. Z jeho testu Vám prinášame aj video.

pettersweden.jpg

Po sklamaní, ktoré prežil Petter Solberg vo Švédsku upiera všetky svoje myšlienky na Mexickú rally. Ten taktiež už má svoj test za sebou. C4 preháňal dva dni v pohorí Las Peñitas. „Tvrdo sme testovali obidva dni a myslím, že väčšina vecí je na správnom mieste a cítime sa byť pripravený na štart mexickej rally," hovorí Petter Solberg.

test-latvala1-1.jpg

Ďalší tím, ktorý ma test za sebou sú chlapci z Fordu, o nich sme už ale na našich stránkach písali.


 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri