Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Jazdci Julo Konček a Marian Rajnoha pred víkendovou Veľkou Cenou na Slovakiaringu

Thursday, 16. 08. 2012 - 08:54, Daniel Mandzi   

Jazdci Julo Konček a Marian Rajnoha pred víkendovou Veľkou Cenou na Slovakiaringu

Po týždňovej pauze smeruje team Juko & Company Racing Scuderia znova na Slovakiaring. Už tento víkend sa tam totiž koná očakávaný ESET RACING WEEKEND, ktorý ponúkne divákom tradičnú Veľkú cenu Slovenskej republiky v pretekoch cestných automobilov na okruhu ako aj prestížne Majstrovstvá sveta FIA GT1 a mnoho ďalších sprievodných pretekov. Na štarte sa predstaví cca 175 pretekárov v 7 seriáloch.

Marián Bazala;galanta-663.jpg

Julo Konček si okruh otestoval predminulý víkend na  podujatí Young-Timer v rámci rakúskych majstrovstiev HISTO-CUP a druhý člen teamu Marian Rajnoha sa zasa úspešne predstavil na podujatí v Moste, ktoré naopak Julo Konček vynechal.

Marián Bazala;galanta-508.jpg

„Ja osobne sa veľmi teším. Chcem aby štartovalo veľa vozov. V mojej triede je ich prihlásených tridsaťšesť. Určite to budú pekné preteky. Tie sú o vozoch, nielen o pohároch," uviedol Julo.  

„Horúce počasie by som však vymenil za trochu dažďa. Ak by som si mohol vybrať, chcel by som mokrú trať. Keď som išiel Slovakiaring na vode, tak mi to vyhovovalo. Samozrejme, nemuselo by pršať celé tri dni. Nebolo by to dobré ani pre divákov, ani pre nás. Dúfam, že ma podrží technika, ako tomu bolo v ostatných štyroch pretekoch. Nech sa preteká a nemusím sa strachovať či auto bude poslúchať. Cena Slovenska je zrejme vrchol sezóny pre všetkých domácich jazdcov a tak očakávam veľké taktické boje už od piatkovej kvalifikácie. Okrem nás tam bude veľa seriálov, veľa vozov. Určite sa pôjdem pozrieť a budem držať palce Štefanovi Rosinovi jazdiacemu seriál GT1. Nech sa diváci majú na čo pozerať a jazdci nech si dobre zajazdia. To je aj mojim cieľom."

 Tibor Szabosi;co8c5417-5.jpg

Marian Rajnoha so svojou „zelenou žabkou" - Hondou Civic túto sezónu berie veľmi poctivo a nebyť problému na Hungaroringu s prevodovkou a neúčasti v Poznani, určite by bol jeho bodový zisk väčší. Aj tak je v priebežnom poradí medzinárodných majstrovstiev Slovenska v triede D-2000 na peknom 3 mieste s celkovým ziskom 97 bodov a na vedúceho jazdca seriálu stráca iba 5 bodov. Po víkende v Moste bolo opäť potrebné Hondu trošku popozerať, pretože Marian mal problémy s jej štartovaním, ale dúfajme, že problém sa podarilo odstrániť.

Tibor Szabosi;co8c6427-3.jpg

„Obidvaja jazdci teamu sa určite budú snažiť čo najviac zaujať divákov svojimi výkonmi a preto ich srdečne pozývajú na okruh a ja im obom prajem veľa veľa šťastíčka na trati počas celého víkendu" - zhrnula manažérka teamu Miriam.

juko



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri