Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Jasný cieľ, titul v skupine N

Friday, 20. 01. 2012 - 12:49, Martin Vasiľ   

Jasný cieľ, titul v skupine N

Tomáš Ondrej je mladý iba 24-ročný, ale skúsený rožňavský pretekár. Jeho pôsobivé prejazdy zákrut šmykom sa stali na slovenskej rally scéne povestné. Začínal v roku 1996 na motokárach a po troch sezónach už mal majstrovský titul. Do súťažného auta si sadol prvýkrát v roku 2006 a o dva roky bol majstrom Slovenska skupine F so spolujazdcom Marekom Podobníkom.

Tibor Szabosi;co8c2712-3.jpg

Okrem toho, že je Tomáš pretekárom, sám si auto aj pripravuje. Jeho dielňa sa nazýva Srnka Motorsport a dokonca pripravuje pretekárske autá značky Mitsubishi aj pre iných jazdcov. Hovorí sa, že jazdci, ktorí sa v autách príliš vyznajú či dokonca ich aj sami opravujú, majú na trati rýchlostných skúšok plnú hlavu myšlienok, čo sa môže pokaziť, či čo sa najviac opotrebuje a podvedome ich to brzdí. „Nie, ja s tým problémy nemám, keď som na trati, tak do toho idem naplno", hovorí Tomáš Ondrej prezývaný Srnka.

Tibor Szabosi;co8c2675-5.jpg

Na sezónu 2012 si pripraví Mitsubishi Lancer Evo IX, ktorý pribudol do dielne nedávno. Pochádza z Maďarska a jazdil s ním predtým István Pethő. „Auto začneme naplno pripravovať od polovice februára, keď sa skončí Liqui Moly Winter Cup. Tomášovi Ondrejovi už tretiu sezónu robí spolujazdca Adam Gömöri. „Pretekanie ma bavilo od detstva a som rád, že som jeho súčasťou", píše sa o Tomášovom spolujazdcovi na stránke tímu Srnka Motorsport.

Tibor Szabosi;co8c3975-5.jpg

Hlavnou úlohou posádky Tomáš Ondrej - Adam Gömöri na sezónu 2012 je získať titul v skupine N. Podľa manažéra tímu Martina Markoviča plánujú ešte pred Prešovom štart v Egri.



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri