Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Jaro Melichárek – Tri otázky pred Rally Tríbeč

Friday, 25. 05. 2012 - 11:59, Miroslav Majláth   

Jaro Melichárek – Tri otázky pred Rally Tríbeč

Už o pár hodín odštartuje druhé podujatie slovenského seriálu DMACK Tyres Rally 2012 - XIII. Rally Tríbeč predstavením súťažných posádok na štartovej rampe v Topoľčanoch. Minuloročným víťazom sa stal domáci jazdec Jaro Melichárek a preto nás zaujímalo ako on zo svojho pohľadu vidí nadchádzajúcu súťaž.

Tibor Szabosi;co8c4810-6.jpg

Jaro, si v domácom prostredí a tak by nás zaujímalo ako hodnotíš tohtoročné rýchlostné skúšky.

„Napriek tomu, že sú rýchlostné skúšky v podstate obdobou minuloročných, bude to dosť zložité. Idú sa v opačnom smere, pre všetkých tak budú tieto testy absolútne nové. Navyše sa väčšina trate pôjde dolu kopcom a tak to bude dosť na srdce."

Tibor Szabosi;co8c3836-5.jpg

Atmosféra okolo trate bola v minulom roku fantastická. Všade veľký počet divákov. Myslíš, že to bude rovnaké aj v tomto roku ?

„Neviem, ale dúfam, že bude divákov okolo tratí ešte viac. Treba si uvedomiť, že tento kraj napriek dvadsaťpäťročnej odmlke stále žije motoristickým športom, čoho dôkazom bola aj minuloročná Rally Tríbeč."

Tibor Szabosi;co8c4472-7.jpg

Ktorú z rýchlostných skúšok považuješ Ty za najťažšiu ?

„Určite to bude RS Tríbeč. Je najdlhšia ale zároveň aj najkrajšia, takmer sedemdesiat percent sa bude jazdiť dolu kopcom. Tu nepomôže výkon motora, iba bezchybný rozpis, poriadne brzdy a „vymetená hlava „. Dosť náročný bude aj Jankov vŕšok. Aj keď sa to nezdá, sú tu zradné zákruty a vyrobiť chybu je tu veľmi ľahké."

Tibor Szabosi;co8c4467-4.jpg

Veľmi pekne ďakujem za rýchly rozhovor a prajem veľa šťastia.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri