Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Janko Daniš sa opäť zapojí do slovenského šampionátu

Wednesday, 18. 08. 2010 - 12:07, Miroslav Majláth   

Janko Daniš sa opäť zapojí do slovenského šampionátu

Jazdecké schopnosti Bratislavčana Janka Daniša sme v tomto roku mohli sledovať nielen v rámci slovenského šampionátu, či pretekov seriálu Ferrari Challenge Europe, ale aj v rámci brnenských pretekov seriálu FIA GT1.


Tibor Szabosi;co8c0731.jpg

Nadchádzajúci víkend si Jankove jazdecké výkony budeme všetci môcť v plnej miere vychutnať aj v rámci 33. Ceny Slovenska, doma na Slovensku, na okruhu Slovakia Ring. Janko Daniš sa predstaví v dvojici šprintových pretekov s vozidlom Audi A4 DTM, ale aj vo vytrvalostných pretekoch v spolupráci s Danom Želínskym a Maxom Stančom vo vozidle Ferrari F430 GT3.

Tibor Szabosi;co8c1474.jpg

„Slovakia Ring som si mal možnosť vyskúšať v rámci jesenného testovania s Ferrari 430 s ktorým jazdím seriál Challenge Europe. Vtedy však ešte okruh nebol celkom dokončený a chýbali napríklad obrubníky, ale aj mnoho iných drobností. Potom som tu jazdil iba s civilným autom a to je diametrálny rozdiel. To mi však nevadí, z európskych okruhov som na to zvyknutý. S ostrým autom si to vyskúšam až v rámci voľných tréningov. Najviacej sa teším veľkému záujmu o tieto preteky zo strany konkurencie. Na štart by sa malo podľa zoznamu prihlásených do šprintu postaviť celkovo sedem vozidiel špecifikácie DTM, takže to bude zábava," vyjadril Janko Daniš svoje pocity pred pretekmi.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri