Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Jani Paasonen príde za podpory Mediaracingu na Dobšinský kopec

Wednesday, 04. 07. 2012 - 13:40, Miroslav Majláth   

Jani Paasonen príde za podpory Mediaracingu na Dobšinský kopec

Jediné slovenské podujatie zaradené do Majstrovstiev Európy pretekov automobilov do vrchu poctí svojou prítomnosťou aj mnohonásobný účastník majstrovstiev sveta v rally v rokoch 1999 -2005 Jani Paasonen. Všetko toto sa udeje vďaka Mediaracingu, ktorý zabezpečuje televízne vysielanie z motoristického športu na Slovensku.

jani-paasonen.jpg

Nápad sa zrodil ešte počas zimnej sezóny, keď absolvovali jazdci Esin Racingu za veľkej podpory Mediaracingu rally školu Drive X academy vo Fínsku, ktorú vlastní práve Jani Paasonen. Jedným z nich bol aj Vlastimil Majerčák ml., rodený Dobšinčan, zanietený pretekár a zároveň aj spoluorganizátor DK 2012. Takže slovo dalo slovo a projekt Paasonen na Dobšinej sa stal realitou. Jeho úloha však nebude len celebritná a okrem rozdávania autogramov a fotenia sa s fanúšikmi, Jani veľmi rád súhlasil, že predvedie aj svoje jazdecké umenie na tratiach Majstrovstiev Európy. Nie však ako priamy účastník, ale iba ako pilot tzv. VIP Taxi.

jani-paasonen-skoda.jpg

Naši vážení hostia budú mať teda jedinečnú príležitosť prežiť adrenalínové pocity z ostrej jazdy na sedadle spolujazdca vedľa tejto fínskej legendy. Keďže podstatná časť Janiho kariéry bola spätá s Mitsubishi, predstaví sa aj na tratiach Dobšinského kopca s vozidlom tejto značky.

jani-paasonen-mitsubishi.jpg

Organizátori zverili prípravu vozidla Mitsubishi úspešnému tímu Srnka Motorsport z Rožňavy, ktorý pripraví pre Janiho techniku tak, aby mohol predvádzať efektné powerslidy a pobaviť nielen divákov okolo trate, ale aj osoby, ktoré sa práve v momente jazdy budú nachádzať na sedadle spolujazdca.

jani-paasonen-okno.jpg

Nenechajte si preto ani Vy uisť jedinečnú príležitosť vidieť toto unikátne podujatie na vlastné oči. Okrem Janiho VIP Taxi tu budete mať možnosť zahliadnuť aj špičkové pretekárske špeciály a určite sa dočkáme aj útoku na traťový rekord, keďže prihlášku na preteky potvrdil aj sám Maestro Faggioli, štvornásobný Majster Európy pretekov automobilov do vrchu, ale aj aktuálneho držiteľa traťového rekordu Slováka Jara Krajčiho na formule Lola. Navyše tu budú aj lety vrtuľníkom, ale aj bohatý sprievodný program, vystúpenie známych speváckych hviezd a zabaviť sa budete mať možnosť aj na Racing Night párty.

dk-partneri.jpg

Organizátor zároveň vyhlasuje súťaž o zvezenie s Janim Paasonenom. Všetky podrobnosti sa dozviete na stránke http://www.facebook.com/DobsinskyKopec

dk-logo-jpg.jpg

Dúfame, že sme vás poriadne navnadili a prídete prežiť do Dobšinej nezabudnuteľný víkend v dňoch 21 - 22.7. 20112.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri