Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Innovia Racing: Motorové patálie

Monday, 05. 08. 2013 - 13:00, Martin Trenkler   

Innovia Racing: Motorové patálie

Jubilejný 40. ročník Rallye Tatry chcel vedúci jazdec Slovenského Rally Pohára Ján Kundlák so spolujazdcom Marcelom Hrankom osláviť v cieli po solídnom výsledku. V živote každého súťažného jazdca sa však skôr či neskôr vyskytnú aj slabšie chvíľky. Už v piatok tesne pred štartom mestského okuhu v Poprade však ich Honda Civic VTi odmietala štartovať. Aj za pomoci kamarátov z Jimmy Cars Rally Teamu sa podarilo postaviť na štart a všetko išlo podľa plánu. No pred koncom posledného kola večernej rýchlostnej skúšky sa Jánovi Kundlákovi „podarilo" pri zrýchľovaní na druhý stupeň namiesto trojky zaradiť jednotku.

Tibor Szabosi;co8c2586-6.jpg

Toto už japonský motor nemohol len tak ustáť a vypovedal poslušnosť. V servise sa to ešte Innovia Racing pokúsil vyriešiť, no výkon chýbal a na prejazde k 2. rýchlostnej skúške motor stíchol úplne.

Ján Kundlák bol sklamaný: „Je mi z toho smutno, urobil som zbytočnú chybu. Každopádne to beriem ako veľkú školu, poučím sa z toho. Dúfam, že týmto sme si vybrali celú dávku smoly na tento rok a na ďalšiu súťaž budeme pripravení na 100 percent."

Slovenský Rally Pohár bude pokračovať na Rally Lubeník 16. a 17. augusta.

Tibor Szabosi;gh7p8203-1.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri