Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Informácia ohľadom vstupného na divácke miesta

Monday, 29. 04. 2019 - 21:00, Public relations   

Informácia ohľadom vstupného na divácke miesta

V rámci aktuálneho 46. ročníka Rallye Tatry sa diváci musia pripraviť ešte na jednu novinku, ktorou je zavedenie vstupného na divácke miesta jednotlivých rýchlostných skúšok a do servisnej zóny. Organizátori Rallye Tatry, ktorá sa pôjde v prvý májový víkend v termíne 3. - 5. mája 2019, podobne ako rad motoristických podnikov pristupujú k výberu vstupného.

Martin Paľov;ik8a2951.jpg

"Každý rok sa snažíme zvyšovať úroveň a kvalitu tohto podujatia. Spoplatnenie vstupov je samozrejmosťou na všetkých športových podujatiach a vo svete je to zaužívané aj v rámci rely. Pôjde však viacmenej o symbolickú záležitosť, keď za  každý jeden vstup na divácke miesto v rámci rýchlostných skúšok a servisného parkoviska v areáli bývalých kasární na sídlisku Západ v Poprade budeme vyberať sumu dve eurá", povedal Stanislav Hanzeli, predseda organizačného výboru a riaditeľ rally. Diváci sú jedným z významných partnerov pre usporiadateľa. Táto finančná čiastka zo vstupného bude tvoriť nezanedbateľnú položku v rozpočte tatranskej rally. „Ďakujeme vám za pochopenie a podporu. Každý fanúšik tak prispeje na finančné zabezpečenie najstaršej slovenskej rally. Výťažok zo vstupného sa do posledného eura vráti do kasy na zorganizovanie podujatia," uviedol Hanzeli. Organizátori pripravili pre fanúšikov v servisnej zóne prekvapenie. Cez obidva víkendové dni bude k dispozícii rally trenažér.

Tibor Szabosi;asf-3504.jpg

VSTUPNÉ:

Permanentky a vstupenky (jednorázový vstup) oprávňujú ich držiteľov na vstup do priestorov vymedzených pre divákov - na jednotlivé divácke miesta rýchlostné skúšok a umožňujú prístup do servisu v Poprade, v areáli bývalých kasární na sídlisku Západ. Pre záujemcov sú pripravené dva druhy vstupeniek. Cena vstupenky pre JEDNORÁZOVÝ VSTUP na jednotlivé rýchlostné skúšky alebo do servisnej zóny bude 2 eurá. Jednorazové vstupenky sú určené najmä pre tých, ktorí počas rally navštívia dve až tri rýchlostné skúšky a k tomu sa pozrú raz do servisnej zóny. Ďalej bude k dispozícii visačka PERMANENTKA v cene 7 eur, ktorá platí počas oboch dní a diváci sa vďaka nim môžu dostať do všetkých nasledujúcich diváckych priestorov:

Sobota 4. mája: shakedown Šuňava, RZ 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, servisné zóna Poprad - areál bývalých kasární na sídlisku Západ

Nedeľa 5. mája: RZ 8, 9, 10, 11, 12, servisná zóna Poprad

Martin Paľov;ik8a4247-2.jpg

"Vstupenky budú k dispozícii u organizátorov na každej rýchlostnej skúške a na riaditeľstve súťaže v Národnom tréningovom centre (NTC) Slovenského futbalového zväzu v Poprade od štvrtka 2. mája, ako vstup na všetky rýchlostné skúšky a aj do servisu. Pri zakúpení permanentky návštevník dostane zadarmo oficiálny program. Samostatný program bude stáť tri eurá", upresnil riaditeľ Hanzeli.

VSTUP ZDARMA:

- deti do 10 rokov v sprievode rodičov

- zdravotne postihnutí

Tibor Szabosi;c50q5851-1.jpg

Ďalšie spravodajský servis v rámci 46. Rallye Tatry 2019 prinesieme v nasledujúcich tlačových správach. Uverejnené budú postupne na oficiálnej webovej stránke www.rallyetatry.sk a na facebookovom profile tatranské rally.

Roman ORDELT    
tlačový tajomník
46. Rallye Tatry 2019



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri