Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally Team vstupuje do novej sezóny s jubilantom!

Wednesday, 30. 03. 2016 - 11:49, Public relations   

IMAXX-ADV Rally Team vstupuje do novej sezóny s jubilantom!

Nová sezóna majstrovstiev Slovenska otvorí svoje brány úvodným podujatím v Maďarsku. Na EGER Rallye sa posádka nášho tímu predstaví v starom-známom zložení Peter Gavlák - Emil Horniaček.

Po dlhšej prestávke sa v predošlej sezóne stretli v našom tíme dve osobnosti slovenského relyšportu a vytvorili posádku nášho tímu IMAAX-ADV RT. S pribúdajúci kilometrami rýchlostných skúšok v súťažiach mala ich spolupráca progres a je len škoda, že náš tím nenastúpil do kolotoča minulej sezóny od prvej súťaže. Absencia bodov, tak chýbala v konečnom hodnotení MSR. Život v rely však ide ďalej a náš tím pracuje na plné obrátky. V spolupráci s reklamnými partnermi sa tento rok púšťame do bojov o prvé body už od prvej súťaže u našich južných susedov.

Tibor Szabosi;h7p0679-6.jpg

Úplne netradične budeme mať štartové číslo 50. A to iba z jedného milého dôvodu... spolujazdec Emil Horniaček oslávi v nedeľu 3. apríla svoje jubileum, tak ako sa patrí - v sedačke spolujazdca! Čas neuveriteľne letí, tak ako stopky počas jednotlivých rýchlostných skúšok. Emil zasadol do horúceho sedadla už 126-krát. Od roku 1993 je rally jeho súčasťou života a sme presvedčení, že štartové číslo 50 patrí počas EGER rallye Emilovi právom.

V tejto sezóne odštartujeme opäť na vozidle Mitsubishi EVO IX. Tento rok ho bude pripravovať poľský tím HIGH TEC. Dlhoročné skúsenosti v príprave vozidiel nám dávajú dôveru a predpoklad, že vozidlo bude v dobrej kondícií. Celý tím sa teší na spoluprácu a spoločnú cestu za víťazstvami.

Tibor Szabosi;h7p0661-8.jpg

Peter Gavlák štartoval na Eger Rally naposledy v roku 2009 a Emil Horniaček v roku 2006. Súťaž bude pre oboch náročná, ale veríme, že spoločne napíšu správne „noty" a zabojujú o čo najlepší výsledok. „Je pravda, že som v Maďarsku dlho neštartoval. Musím pozrieť nejaké DVD a súťaž si trochu pripomenúť. Podstatný však bude rozpis, na ktorý budeme klásť poriadny dôraz. Teším sa na výnimočnú divácku kulisu, ktorá v Maďarsku počas pretekov vždy panuje. Fanúšikovia sú nás tam schopní po výlete z trate doslova vyniesť späť na rýchlostnú skúšku. Teda, ak máte všetky kolesá," poznamenal s úsmevom Peter Gavlák.

Emil Horniaček: „Táto rely bude mať pre mňa výnimočný nádych. Musím poďakovať všetkým, ktorí mi umožnili odštartovať na tejto súťaži, hlavne vedeniu IMAXX-ADV RT a ich reklamným partnerom. S Petrom sa budeme snažiť spraviť čo najlepší výsledok a pozbierať čo najviac bodov. Dobrý vstup do sezóny je podstatný. Pevne verím, že ak bude všetko dobre fungovať, budeme oslavovať nielen moje jubileum!"

imax-rallye-1.jpg

Na úvodné podujatie sezóny srdečne pozývame všetkých fanúšikov.
IMAXX-ADV Rally Team



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri