Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally team sa predstavil v zasneženej Prahe

Thursday, 06. 12. 2018 - 21:52, Public relations   

IMAXX-ADV Rally team sa predstavil v zasneženej Prahe

Rozlúčka v hlavnom meste má vždy svoje čaro, ako aj neopakovateľnú divácku atmosféru v okolí Strahovského štadióna. Aj napriek dokonale zimnej kulise, ktorá prišla cez noc pred sobotným štartom sa zišlo na Pražskom Rallysprinte množstvo fanúšikov a skutočne veľa výbornej techniky a skvelých jazdcov.

Tibor Szabosi;ca30i9283.jpg

Náš tím vyštartoval v stabilnom zložení s Petrom a Emilom. Nočné sneženie prinieslo rannú neistotu v otázke čo obuť za pneu? Peter sa rozhodol k celkom odvážnemu kroku a nasadil mokrú pneumatiku, ktorú mechanici ešte narezali. Ukázalo sa, že toto rozhodnutie nepadlo na úrodnú pôdu, respektíve „asfalt“ a po prvých 4-roch kilometroch RS bolo fajn, že Škoda R5 z dielne MM Rally tímu prišla v nepoškodenom stave.

Tibor Szabosi;c30i4671-12.jpg

Peter Gavlák: „mali sme info, že trať je mokrá, tak som dal mokrú. Dnes viem, že to bola úplne zlá voľba a namiesto radosti z jazdy som sa obával, aby som vôbec auto doviezol do prvého servisu. V priebehu prvých dvoch skúšok sme zohnali aspoň jazdené zimné pneu, ktoré sme potom nasadili do krúženia okolo Strahova. Nasledujúce skúšky sme sa snažili pozabávať početnú kulisu divákov a v konečnom dôsledku aj seba. Myslím, že záverečné kilometre v tejto sezóne si užíval s nami každý fanúšik.“

Tibor Szabosi;c30i9022-17.jpg

„Sezóna ako aj rok 2018 je za chvíľku minulosťou. Titul 2. Vicemajstrov SR v rally v abs. poradí, ako aj v triede 2, v ktorej sme boli nováčikmi, sú odmenou pre všetkých našich reklamných partnerov tímu, rodiny, priateľov či fanúšikov. Vedeniu a mechanikom MM Rally teamu ďakujeme za profesionálny prístup a vždy výborne pripravené súťažné náradie“, konštatuje manažér tímu a dodáva: „ je čas začať tvoriť novú sezónu a ja dúfam, že sa nám podarí presvedčiť partnerov na ďalšiu spoluprácu v nastávajúcej sezóne “.

Tibor Szabosi;asf-6365-2.jpg

IMAXX-ADV RALLY TEAM

30741133-10213659010903363-4351043711866503168-n.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri