Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV RALLY TEAM pripravený na finiš

Thursday, 31. 08. 2017 - 20:12, Public relations   

IMAXX-ADV RALLY TEAM pripravený na finiš

Už tento víkend sa stretnú súťažné posádky na predposlednom podujatí sezóny M-SR v Trebišove.

Premiérový ročník DeutschMann® Rallye Trebišov 1. - 2. septembra láka fanúšikov už kvalitným sprievodným programom. Súťažiacich a ich súťažné posádky však lákajú predovšetkým ďalšie body do hodnotenia šampionátu. Naša posádka nesmie pri tejto príležitosti chýbať a bude chcieť opäť zabodovať s plným počtom bodov v triede.

Tibor Szabosi;c30i9139-6.jpg

Rýchlostné skúšky však nebudú jednoduché a organizátor sľubuje dostatočnú náročnosť dvoch meraných úsekov Milič (12,10 km) a Bogota (18 km), ktoré sa budú opakovať tri krát.

Martin Paľov;ik8a9501-edit.jpg

Peter Gavlák: „Tešíme sa na novú súťaž. Niekedy v dávnej minulosti som po pár úsekoch už vraj jazdil. Uvidíme čo sa mi vynorí v spomienkach, keď sa dostaneme na trať. Bol som pozrieť a nasať atmosféru na Barum Rally u susedov, a tak prirodzene o to viac ma teší, že si opäť zajazdím už tento víkend aj ja s Emilom. V triede nám nepríde jeden z hlavných súperov v boji o prvenstvo Lukáš Matěna, ale treba mať v pozornosti aj ostatných jazdcov v našej triede u ktorých je badať progres. Príde opäť J. Semerád, ktorý bude určite dosť rýchly, ako to dokazoval aj v Prešove a hladný po pretekaní by sa mali objaviť aj bratia Lapdavský. Určite bude na čo pozerať a ja stále tvrdím, že pri týchto našich krátkych súťažiach nie je priestor na chybičku či stratu koncentrácie. Budeme sa opäť snažiť získať čo najviac bodov a popri tom aj potešiť oko fanúšikov".

Tibor Szabosi;c30i0165-7.jpg

Štart súťaže bude o ôsmej hodine v Trebišove a cieľ naplánoval usporiadateľ okolo 16:30 hod.

Nezabudnite navštíviť a povzbudiť náš tím v servisnej zóne. Podpisových kariet je stále dostatok.

Tibor Szabosi;c30i8843-3.jpg

IMAXX-ADV RT

banner-1500px.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri