Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally Team pripravený do Košíc

Wednesday, 12. 08. 2015 - 10:32, Public relations   

IMAXX-ADV Rally Team pripravený do Košíc

Slovenská rally scéna sa po krátkej letnej pauze presúva spod Tatier na východ republiky. Vďaka reklamným partnerom sa počas nadchádzajúceho tropického víkendu predstaví na 41. ročníku Rally Košice aj naša posádka Peter Gavlák - Emil Horniaček.

Tibor Szabosi;h7p0674-6.jpg

Dvojdňové zápolenie a dvojité bodovanie v rámci slovenského seriálu sľubuje dobrú účasť všetkých posádok jazdiacich M-SR. „Na nadchádzajúcu súťaž sa opäť veľmi teším. Po dlhšej pauze som ako malý chlapec, keď mu niekto vráti hračku," hovorí s úsmevom Peter Gavlák a pokračuje: „Košice patria medzi náročné, no dobre organizované súťaže. Skladba a obtiažnosť rýchlostných skúšok nás určite opäť posunú dopredu. Hlásia pekelný víkend, takže počasie nám dá poriadne zabrať. Našťastie nemám problém s kondičkou, takže teplo mi nebude prekážať. Každopádne dostane v tomto počasí zabrať aj technika, ale pevne verím, že mechanici KORNO MOTORSPORT ju opäť výborne pripravili."

Tibor Szabosi;h7p1967-5.jpg

Práve Rally Košice boli v roku 2009 posledné z Gavlákových štartov na slovenských tratiach pred „finančnou" prestávkou. Posledné vystúpenie na tomto podujatí ho sprevádzala porucha vozidla (zlomená polos), no napokon skončil na 4. mieste v absolútnom poradí. Na aktuálnom ročníku sa očakáva aj celá plejáda maďarských posádok s výbornou technikou, a tak sa náš tím bude sústrediť hlavne na boje vo svoje skupine, kde bude opäť dostatok rýchlych súperov. Fanúšikom prajeme príjemný zážitok.

IMAXX-ADV Rally Team

korno-slov1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri