Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally Team nebude chýbať ani v košiciach.

Thursday, 08. 09. 2016 - 10:16, Public relations   

IMAXX-ADV Rally Team nebude chýbať ani v košiciach.

Už 42. ročník Rally Košice napíše počas nastávajúceho víkendu poslednú kapitolu tohtoročného seriálu M-SR. Podujatie sa prvý deň presunie do okolia Rožňavy, kde má náš jazdec priaznivú bilanciu. Počas samostatne konanej súťaže v tomto meste dokázal dva krát absolútne zvíťaziť.

Tibor Szabosi;c30i4025.jpg

Peter Gavlák: „Čaká nás náročná, ale pekná súťaž. Rožňavu mám rád, sú tam krásne rýchlostné skúšky. Dlho sa tam nejazdilo, no napriek tomu dúfam, že rýchlostné skúšky budú v dobrom stave a my si schuti zajazdíme. Atmosféra tam býva vždy výborná, hlavne na mestskom okruhu. Je to fajn, že sa náš šport vráti do tejto lokality. Košické rýchlostné skúšky mám taktiež v obľube. Sú technické, náročné a to je pre mňa vždy motivujúca výzva."

Tibor Szabosi;c30i3639-1.jpg

Druhý súťažný deň bude pokračovať v okolí Košíc. Tu si zapísal jedno z absolútnych prvenstiev aj náš tímový spolujazdec Emil Horniaček, ktorý dodáva: „Myslím, že to bolo v roku 2001, s žiaľ už nebohým priateľom Januszom Kuligom. Vyzerá, že bude priaznivé počasie, veľa fanúšikov a pozrieme sa po dlhšom čase aj do Rožňavy. Je sa teda na čo tešiť!"

Staronové rýchlostné skúšky preveria súťažnú techniku ako aj kondičku súťažných posádok. Ukončenie po 141,3 km rýchlostných skúšok sa čaká v Košiciach v nedeľu okolo 16.30 h.

Tibor Szabosi;c30i4553-1.jpg

Sme pevne presvedčení, že naša posádka Peter Gavlák - Emil Horniaček nadviaže na zodpovedný prístup a výborný výkon z popradskej rally a na cieľovej rampe sa budeme spoločne tešiť z úspešného víkendu.

IMAXX-ADV RALLY TEAM



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri