Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV RALLY TEAM je pripravený do Tatier!

Wednesday, 20. 07. 2016 - 09:31, Public relations   

IMAXX-ADV RALLY TEAM je pripravený do Tatier!

Skoro nekonečná prestávka je za nami a naša posádka Peter Gavlák / Emil Horniaček sa pustí do ďalšej súťaže v rámci M-SR v Poprade. Pod tatrami je doma Emil Horniaček, ktorý očakáva dobrú divácku atmosféru ako aj podporu domáceho prostredia.

„Kto by sa netešil na súťaž, ktorá ide „okolo domu"! Vždy to bude mať inú atmosféru, vždy to budem prežívať, tak trochu ináč, ako ostatné súťaže. Samozrejme sa moc teším na domácu podporu fanúšikov z pod Tatier," hovorí co-pilot Emil Horniaček.

Tibor Szabosi;gh7p8619.jpg

Na prvej súťaži v maďarskom Egeri sa našej posádke nedarilo podľa predstáv. Technika si povedala svoje už počas prvého dňa. Druhý deň vypovedala službu hneď v úvode dňa. Poľský nájomca HIGH TEC však vynaložil maximálne úsilie, aby auto splnilo naše predstavy a vozidlo Mitsubishi EVO IX je dnes pripravené na súťaž.

Tibor Szabosi;gh7p9293-4.jpg

„Škoda, že sme nemohli štartovať u českých susedov. Opäť sme teda dlhšie nesedeli v aute, ale nič sa nedá robiť, financie sa nedajú natlačiť," hovorí jazdec tímu. „Preto sa teším na každú súťaž, na každý kilometer rýchlostnej skúšky, ktorú môžem odštartovať vďaka úmornej snahe vedenia tímu. Rally pod Tatrami má vždy skvelú atmosféru. Minulí rok sme skončili na „bedni" a bol by som rád, keby sme to zopakovali a ešte radšej, keby bol výsledok ešte lepší ako minuloročné 3.miesto v triede. Súťaž nemá veľa kilometrov, treba sa vyvarovať chýb hneď od začiatku. Dúfam, že počasie bude slnečné a príde veľa fanúšikov," dodáva s úsmevom Peter.

Tibor Szabosi;0x8c3868-2.jpg

Rally Tatry odštartujú v piatok 22.7.2016 mestskou okruhovou skúškou vo večerných hodinách. Táto atraktívna časť podujatia, kde nie je núdza o pekné športové zážitky priláka vždy početnú časť divákov.

Tibor Szabosi;bf2a0595.jpg

Vďaka podpore reklamných partnerov nebude tentokrát na štarte chýbať ani náš IMAXX-ADV RALLY TEAM. Všetkým priaznivcom prajeme krásny športový víkend.

IMAXX-ADV RT.

Tibor Szabosi;bf2a0145.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri