Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

IMAXX-ADV Rally team je pripravený do Prešova

Wednesday, 26. 04. 2017 - 18:42, Public relations   

IMAXX-ADV Rally team je pripravený do Prešova

23. ročník Rally Prešov sa odohrá na troch rýchlostných skúškach, ktoré sa budú opakovať tri krát. Naša posádka Peter Gavlák - Emil Horniaček nebude v Prešove chýbať. Súťažné posádky čaká náročná trať v dĺžke 90,90 km rýchlostných skúšok. V spojitosti s aprílovým počasím bude určite dôležité vybrať správne obutie, ktoré vydrží prvú 51 kilometrovú porciu kilometrov do prvého a v podstate jediného servisu. Počet piatich za sebou nasledujúcich rýchlostných skúšok a jedného servisu dodá súťaží ešte náročnejší punc. Napriek v podstate šprintovej verzii súťaží, bude dôležité vložiť do súťaže aj trochu pneumatikovej taktiky.

Tibor Szabosi;c30i0086-4.jpg

Peter Gavlák: „ tým, že na Slovensku sa jazdia jednodňové krátke preteky, je dosť podstatné pre dobrý výsledok, byť plne koncentrovaný hneď od štartu prvého kilometra. To nám dokonale vyšlo v Rožňave a budeme sa snažiť nadviazať na tento stav aj v Prešove. Čaká nás ťažká a myslím, že miestami aj zradná súťaž vzhľadom na niektoré rozbitejšie úseky, ktoré už boli avizované. Bude treba aj trochu športového šťastia ako vždy. Hovorí sa, že pripraveným šťastie praje a my sme pripravený zabojovať o najlepšie umiestnenie v triede aj v Prešove".

Tibor Szabosi;c30i2721-5.jpg

Už v piatok sa posádky predstavia na slávnostnom štarte o 19:00 hod, kde s číslom 14 môžete privítať aj náš tím vďaka našim reklamným partnerom. V sobotu ráno vyštartujeme do boja s časomierou o 8:00 hod.

Tibor Szabosi;c30i2153-2.jpg

Prajeme všetkým fanúšikom tie pravé rally zážitky o ktoré sa určite postará zaujímavé štartové pole.

banner-1500px.jpg

IMAXX-ADV RT



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri