Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Igor Drotár slávi 60 rokov!

Thursday, 04. 12. 2014 - 17:53, Martin Trenkler   

Igor Drotár slávi 60 rokov!

Legenda automobilového športu Prešovčan Igor Drotár slávi dnes 4. decembra veľké jubileum: dožíva sa 60 rokov! Za vyše 4 desaťročia na tratiach automobilových súťaží a pretekov si získal srdcia mnohých fanúšikov doma aj v zahraničí. Svojím neúnavným a profesionálynm prístupom k športu teší široké publikum aj dnes. Stále aktívnej legende motoristického športu Igorovi Drotárovi želá tím autosportfoto.sk, všetci priatelia a fanúšikovia len to najlepšie aj do ďalších rokov, aby nás mohol tešiť svojimi výsledkami a výkonmi naďalej.

Tibor Szabosi;h7p3875-2.jpg

Zatiaľ čo mnohí jeho rovesníci už dávno zavesili pretekársky volant na klinec, Igor pokračuje s entuziazmom, ktorý by mu závideli aj mladší športovci. Absolútny majster Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu a absolútny vicemajster Slovenska v rally za rok 2014 Igor Drotár: prajeme Ti veľa zdravia, šťastia a množstvo Tvojej nestarnúcej pozitívnej nálady! Slovami spolujazdca Vlada Bánociho: „Si kráľ!"

autosportfoto.sk



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri