Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Igor Drotár pred Egrom: „Prvá, ozajstná rely je vždy čarovná."

Saturday, 06. 04. 2013 - 13:30, Martin Trenkler   

Igor Drotár pred Egrom: „Prvá, ozajstná rely je vždy čarovná.

Nekonečne dlhá zima, pár drobných rely podujatí a naposledy Rock'n'Race: pre legendárneho Igora Drotára prichádza do Egru pravá jar: „Je to prvá, ozajstná rely. Prednedávnom sme sa previezli na Rock'n Race. Toto je ale tá pravá rely, tak ako má byť - jazdí sa v noci, vo dne, v slnku, v daždi aj v hmle... a v tom je to veľmi čarovné," hovorí Igor v zvuku bublajúcich motorov pred slávnostným ceremoniálom 9. Eger Rallye v upršanom Maďarsku. „Počasie bude pre každého rovnaké, aj keď sa najlepšie jazdí za sucha a slnka. Keď je ale na konci dobrý výsledok, tak je všetko krásne," dodáva populárny pretekár, ktorý tento rok oslavuje 40 rokov svojej pretekárskej kariéry. Na námestí Dobó potom pre fanúšikov nečakane zaspieval maďarský šláger a rely sa pre tím SLOVAKIA RALLY SYSTEM mohla začať...

Na posádku Drotár/Bánoci v bielej ŠKODA Fabia WRC s modro-červeným polepom Liqui Molly čaká takmer 141 súťažných kilometrov zväčša veľmi rýchlej, asfaltovej rely. „Tak ako každý rok sa tu schádza veľa dobrých, rýchlych jazdcov. Dvakrát som tu skončil v prvej osmičke. Keby sa mi podarilo zmestiť sa do top 15, bude dobre... Ak skončím v desiatke, alebo ôsmy a lepšie, budem naozaj veľmi rád," zhodnotil svoje šance prešovský mág za volantom.

Tibor Szabosi;co8c1482-2.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri