Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Igor Drotár po rely v Prahe mieri do Slušovíc

Thursday, 06. 12. 2018 - 12:30, Martin Trenkler   

Igor Drotár po rely v Prahe mieri do Slušovíc

Nedávny Pražský relyšprint s centrom na strahovskom štadióne dostal nečakane intenzívnu snehovú nádielku. Pre Igora Drotára však táto exhibičná súťaž skončila už po tretej rýchlostnej skúške.

Igora so spolujazdcom Imrichom Ferenczom vytrápila ich Škoda Fabia WRC, ktorej štrajkoval diferenciál. Dve skúšky v južnej časti Prahy vystriedala "okruhová" séria štyroch skúšok okolo historického štadióna na Strahove. Tam sa však museli so súťažou rozlúčiť už po prvom kole, ktoré sa z časti šlo na zasneženej vozovke.

Tibor Szabosi;

Igor Drotár: "Od začiatku sme mali problém s neriadeným uzatváraním diferenciálu. Problém sa zhoršoval a keďže sme nechceli riskovať aj poruchu prevodovky, radšej sme to odstavili po tretej rýchlostnej skúške. Našťastie sa poruchu podarilo po súťaži odstrániť a môžem tak odštartovať aj na Mikuláš Rally 2018 v Slušoviciach."

Tradičná mikulášska rely na Morave prichádza už teraz 8. decembra a ponúkne päť krátkych, no intenzívnych rýchlostných skúšok, s predpoveďou upršanejšieho jesenného počasia.

Tibor Szabosi;

Tibor Szabosi;



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri