Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Icari Rally Team mieri z Monte-Carla do Dobšinej

Thursday, 02. 02. 2017 - 13:21, Public relations   

Icari Rally Team mieri z Monte-Carla do Dobšinej

Posádka Icari Rally Teamu, Ondřej Bisaha - Jiří Hovorka, sa tento víkend predstaví aj slovenským divákom. Po úspešnom absolvovaní Rallye Monte-Carlo ju fanúšikovia budú môcť zhliadnuť na Dobšinskej zime a to s ich Fordom Fiesta R5 a štartovným číslom 3!

Tibor Szabosi;asf-0177.jpg

Organizátori z Dobšinej pripravili na 4.februára 2017 už pätnásty ročník Dobšinskej zimy. Už počas predchádzajúcich rokov potvrdili, že vedia zorganizovať nielen skvelú súťaž v pretekoch automobilov do vrchu, ale aj rally. Štartovná listina je každoročne naplnená známymi menami z motoršportu a inak tomu nebude ani tentoraz.

Tibor Szabosi;c30i4832-3.jpg

Spomedzi 78 súťažných posádok tvorí najsilnejšiu objemovú triedu vozidiel nad dva litre až 22 dvojíc. V prvej pätici štartovných čísel sa prekvapivo nachádzajú až tri české posádky. Jednou z nich, ktorá však štartuje za slovenský Icari Rally Team, je Ondřej Bisaha - Jiří Hovorka. Divákom sa predstaví na Forde Fiesta R5, s ktorým absolvovala aj legendárne Rallye Monte-Carlo. Práve na tejto súťaži mala skvelú možnosť otestovať auto aj v zimných snehových a ľadových podmienkach, čo by mohla využiť na tejto kratšej trati. Veľké očakávania od posádky má jej manažér, Ivan Mutňanský, ktorý v Dobšinej nebude chýbať. „Dobšiná je oproti Monte-Carlu naozaj krátkou súťažou, avšak môže priniesť rovnako zaujímavé momenty. Naša posádka je skvele pripravená a ja verím, že v sobotu poobede bude stáť na najvyššom stupienku. Ďakujeme našim partnerom a fanúšikom, ktorí nám držia palce!".

Tibor Szabosi;c30i4826-2.jpg

Dobšinská zima štartuje svojou prvou rýchlostnou skúškou v sobotu krátko po 11.hodine. Súťažné posádky absolvujú skúšky v poradí Vyšná Maša, Vlčia Dolina a Eurobus. Od 12.hodiny ich čaká obedňajšia prestávka a následne druhé kolo všetkých troch rýchlostných skúšok. Víťazi budú vyhlásení o 14:30 hod.

Zdenka Tamášová



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri