Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hyundai by rád vyfúkol Citroenu druhé miesto v šampionáte

Wednesday, 11. 11. 2015 - 10:04, Katarína Ďurecová   

Hyundai by rád vyfúkol Citroenu druhé miesto v šampionáte

Pred Wales Rally GB delia Hyundai Motorsport od druhej priečky v šampionáte tímov, na ktorej momentálne figuruje Citroen Racing len štyri body. Cieľom Hyundaiu bude teda zmazanie tejto straty a zisk druhého miesta.

Dani Sordo by na tomto podujatí rád nadviazal na svoj výkon zo Španielska, kde získal pódium: „V Španielsku sme dosiahli výborné umiestnenie, takže dúfam, že na to dokážeme nadviazať i vo Walese. Rally sa obvykle odohráva v ťažkých podmienkach na šmykľavom povrchu plnom blata, dažďa a šotoliny. Je to ťažká rally a zároveň i záver sezóny, takže musíme byť extrémne sústredení."

Hyundai Motorsport;142984-sordo08fin15cm073.jpg

„Najdôležitejšie je, že musím podať čo najlepší výkon kvôli našemu boju s Citroenom o druhé miesto v šampionáte. Som presvedčený o tom, že tento výsledok sme schopní dosiahnuť pokiaľ pôjdem v dobrom rytme," uvedomuje si dôležitosť svojho výkonu Sordo.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri