Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Homola Motorsport: FIA ETCC Salzburgring (po kvalifikácii)

Sunday, 19. 05. 2013 - 14:15, Martin Trenkler   

Homola Motorsport: FIA ETCC Salzburgring (po kvalifikácii)

Maťo: "Dnes sme mali na programe tréning a kvalifikáciu. Ako sme avizovali, do dnešného tréningu sme mali na pláne dať nové gumy a tak sme aj urobili. S novými gumami som sa rýchlo zžil a hneď som začal robiť rýchle časy. Dlho som sa držal na prvom mieste priebežne, ale neskôr som padol na 3. miesto s malým rozostupom na jazdcov predo mnou, takže veľká spokojnosť s autom aj s tréningom ako takým.

Marián Bazala;etcc-salzbugrink-2809.jpg

Kvalifikácia:

Na Salzburgringu sú veľmi dlhé rovinky, takže je potrebný slipstream - tzn. vzduchový vak na rovinke vytrváraný jazdcom predo mnou. Bohužiaľ, ja som jazdil sám, takže som nemal tú možnosť byť "poťiahnutý " na rovinke. Ale aj napriek tomu, som začal jazdiť rýchlo a nakoniec som sa dostal na taký istý čas ako v dnešnom tréningu. Skončil som na 4. mieste absolútne a na 3. mieste v mojej triede, takže mám jeden bod do hodnotenia jazdcov za dnešnú kvalifikáciu. Odporúčam Vám si pozrieť výsledky tejto kvalifikácie!! Ja, ako jazdec na 4. mieste, strácam na prvého v poradí JEDNU desatinu! 14 jazdci sa vošli do 1 sekundy. To sa zatiaľ v ETCC ešte nestalo. Bude to určite veľký boj v pretekoch. Ale ešte pred nimi je na programe warm-up, ktorý je na programe o 9:15. Drže nám palce, budeme to potrebovať!! "

Výsledky sobotňajšieho tréningu

Výsledky kvalifikácie

Marián Bazala;etcc-salzbugrink-2815.jpg

0001-reklamni-medialni-patneri-2013.jpg 

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri