Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Hlasy pred štartom L Racing VI. Rally Lubeník

Friday, 27. 06. 2014 - 18:43, Zdenka Frývaldská   

Hlasy pred štartom L Racing VI. Rally Lubeník

Pred štartom do prvej rýchlostnej skúšky sme jazdcov vyspovedali. Ako sa tešia na toto ďalšie podujatie šampionátu?

 

img-0856.jpg

Kekeňák - Prešov sme nedojazdili, pretože nám zhasol motor a havarovali sme. Tu by sme chceli dôjsť až do cieľa, čím viac si zajazdiť a vžiť sa s autom, ktoré je pre nás ešte stále nové.

Chvála - Každú rýchlostku by sme chceli zrýchľovať a porážať sami seba. Sú tu domáci jazdci budeme sa porovnávať a uvidíme, s kým sme schopní súperiť. Štartoval som tu v roku 2010, no RS Peklo som v tomto opačnom smere ešte nešiel.

Deák - Je to pre mňa prvá súťaž šampionátu v tomto roku a rád by som dosiahol čo najlepší výsledok. Mám nového spolujazdca, ktorý je však veľmi skúsený. Náš rozpis je v maďarčine, no kúsok aj v angličtine a slovenčine. Páčia sa nám rýchlostky, dve z nich sme ešte nešli. Som zvedavý na mestský okruh.

img-0825-1.jpg

Koňuch - Chceme sa hlavne vyhýbať defektom a výjazdom mimo trate. Radi by sme dosiahli čo najlepší výsledok. Rýchlostné skúšky nám vyhovujú, čaká nás pekný závod.

Lipták - Pekné rýchlostky, až na rozbité Peklo. Myslím, že by sa to dalo vymyslieť aj inak. Ideme sa povoziť, aj keď v poslednej dobe sa mi viac páči na kopcoch.

Greguška - Našim cieľom je dôjsť do cieľa, to je prvoradé.

Hanuš - Okruh je pekný, no Peklo dosť rozbité. Uvidíme ako to zvládnu pneumatiky a podvozok. Ideme na sériovej prevodovke, ktorá v aute ostane už aj na Dobšinú. Chceme hlavne šťastne dôjsť do cieľa.

img-0828.jpg

Fusko - V našej triede by sme radi zabojovali o víťazstvo. Rýchlostné skúšky sú zradné a technické, no pre mňa dosť zaujímavé. Tešíme sa na domáci mestský okruh.

Muller (spolujazdec) - Teším sa, že budem zase sedieť v závodnom aute, už mi to chýbalo. Potom si dám zas na určitý čas pokoj. Tomáš nemá až tak veľa skúseností, ale auto ovláda skvele. Uvidíme ako nám bude fungovať spolupráca a rozpis.

Cserhalmi - Chceme sa príjemne zviesť a zohrať. Pôjdeme štýlom „step by step", aby sme hlavne došli na cieľovú rampu. RS sú pekné, až na ten koniec Pekla.

Valoušek - Auto je víťazné, takže už len počkáme, aký bude pilot. Rýchlostné skúšky sú rôzne, prvá je rýchla s horizontmi, na rozpis a druhá spočiatku rýchla, v druhej polovici zradná. Hlavné je neurobiť chybu. Tešíme sa tomuto štartu do sezóny.

img-0846.jpg

Béreš - Verím, že po všetkých tých problémoch, ktoré nás v poslednej dobe stretávajú, musí prísť aj šťastie. Auto je pripravené, no sú veci, za ktoré ručiť nevieme. Páčia sa mi rýchlostné skúšky a je super, že v Rožňave sa konečne niečo deje. Konkurencia je vysoká, štartuje veľa vozidiel WRC. Teším sa, že Tibor sedí v závodnom aute, pretože je to veľmi dobrý jazdec. Veľa odjazdené má aj Valda, takže určite bude patriť k adeptom na dobrý výsledok.

Drotár - Ako všetci čo sem prišli, aj ja by som najradšej vyhral alebo získal aspoň čo najlepšie umiestnenie. O tom je predsa šport. Teší ma, že sa tu zišlo veľa dobrých jazdcov a áut. Závodenie bude ťažké, no radi by sme uhájili číslo 2, ktoré máme na dverách. Rýchlostné skúšky sú krásne, ako obvykle v tomto regióne a som veľmi rád, že tu sú stále zapálení a nadšení ľudia, ktorí vedia aj za minimum peňazí urobiť krásny pretek.

Grzyb - Tak ako každý rok, aj teraz ideme bojovať o víťazstvo. Myslím, že Jožko Béreš bude veľmi rýchly, ale aj Valoušek. Jelšava je dosť rýchla a Peklo zas rozbité, no budeme bojovať.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri