Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Hirvonen vyhral Rally Srbsko a chystá nový prístup

Monday, 21. 06. 2010 - 21:07, Katarína Ďurecová   

Hirvonen vyhral Rally Srbsko a chystá nový prístup

Mikko Hirvonen sa v rámci svojich príprav na bulharskú rally tento týždeň zúčastnil Rally Srbska. O tom, že Hirvonen nemal na tejto rally žiadneho vážnejšieho súpera svedčí fakt, že vyhral o takmer osem minút a to aj napriek tomu, že prvý deň rally bol v znamení prívalových dažďov a podmienky boli skutočne divoké. „Skúsili sme niekoľko úprav v nastavení auta, ktoré ešte otestujeme neskôr v Španielsku, takže sa dá povedať, že táto rally bola výborným spôsobom, ako sa dostať do tempa pred blížiacimi sa asfaltovými podnikmi WRC", vyjadril sa o srbskej rally Mikko.

Mikko sa taktiež zaviazal, k novému „chladnému prístupu" k rally, ktoré ho čakajú v druhej polovici sezóny. Hirvonen je v celkovom poradí hodnotenia jazdcov WRC tretí, keď sa pred ním nachádzajú obaja Sébastienovia jazdiaci za Citroen a Mikko po svojom víťazstve vo Švédsku očividne nemôže nájsť formu. Ohľadne svojho nového prístupu Mikko povedal: „Nie je na mňa vyvíjaný žiadny tlak a tak dúfam, že to pre mňa bude výhodou, tak ako tomu bolo minulý rok."

Vladislav Maschl;img-1925.jpg

Hirvonen sa síce minulý rok dokázal z takmer stratenej situácie dostať až na čelo hodnotenia jazdcov a titul mu unikol o bod v poslednej rally, ale k tomu mu okrem jeho vynikajúcej formy pomohli aj nečakané chyby Sébastiena Loeba a nedá sa očakávať, že by Loeb podobne chyboval aj tento rok.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri