Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Haugh: Mercedes je na správnej ceste k napredovaniu

Tuesday, 21. 02. 2012 - 10:32, Alexa Szafianová   

Haugh: Mercedes je na správnej ceste k napredovaniu

Nemecký tím Mercedes dnes predstavil svoj nový monopost W03 v Španielskej Barcelone. V uplynulých dvoch rokoch sa umiestnili na štvrtom mieste v pohári konštruktérov a podľa Norberta Haugha sú vďaka cenným skúsenostiam na správnej ceste byť ešte lepšími. „Sme v procese budovania."

Haugh varoval, že nový monopost nebude zahŕňať žiadne dramatické inovácie. Rovnako ako predošlé monoposty, i W03 je vybavený stupňovitým nosom, ale je viac vyrezaným ako na predošlých návrhoch. „Naši konštruktéri odviedli skvelú prácu. Na stupňovité nosy si budete musieť zvyknúť. Počkajte a uvidíte. Časom víťazné auto bude vyzerať dobre, a podľa mňa naše nové 'Strieborné Šípy' vyzerajú príjemne a pekne."

Copyright manufacturer;group-photo.jpg

„Poraziť Red Bull, Ferrari a McLaren-Mercedes je ťažkou úlohou, ale koniec-koncov to chceme dokázať. Stále sme mladým tímom, musíme sa učiť a náš proces učenia neustále prebieha. Mám však pocit, že ideme správnym smerom."

Copyright manufacturer;461815516-4538102122012.jpg

Mercedes sa pripojí k druhému predsezónnemu testu, ktorý sa  začína práve dnes v Barcelone.

Fotogaléria Mercedes AMG Petronas F1 W03



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri