Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Hanninen: Vouilloz určite posilní Škodovku

Monday, 11. 01. 2010 - 22:26, Lukáš Raník   

Hanninen: Vouilloz určite posilní Škodovku

Juho Hanninen verí, že zaradenie Nicolasa Vouilloza do továrenského tímu na rally Monte Carlo bude veľkým impulzom na to, aby škodovka na legendárnej rally zvíťazila.

 

juho-monte09.jpg


Vouilloz sa pripojí po boku Hanninena a Kopeckého s treťou Fábiou S2000 na štart nového ročníka Intercontinental Rally Chalenge už 19. januára. Nicolas je francúzsky asfaltový špecialista, ktorý sa v roku 2008 tešil z titulu majstra IRC.

vouilloz.jpg

Hanninen, ktorý minulý rok do vypadnutia viedol rally Monte Carlo povedal: „Pokiaľ sa snažíme získať, čo najlepší výsledok pre škodovku na rally Monte Carle je dobré mať v tíme jazdca, ktorý ma toľko skúseností a môže pomôcť ako Janovi, tak aj mne."

juho-face-1.jpg

Škodovka teda určite bude chcieť vylepšiť svoje vlaňajšie štvrté miesto Jana Kopeckého. Továrenský tím má za sebou aj množstvo testov Fábie S2000 a pribudli aj niektoré nové homologované dielce, čiže nikto nepochybuje o tom, že tento rok bude patriť k favoritom na výhru v RMC.

zdroj:ircseries.com

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri